reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko dzieciątko się pobrudziło to się poszło umyć, a że w pisej misce...cooo tam :-) woda jest woda :-D
Myniu 3mam kciuki za skok :-) a figielek fajny a nie niegrzeczny :-D

reklama
Pianko jak ja Ci zazdroszczę, że mieszkasz nad morzem, jak wygram w totka to też będę tam mieszkać razem z mężem i armią dzidziusiów :-) jak patrzę na suwaczek to po prostu z podziwu nie wychodzę że od jutra U R L O P :tak: kupiłam sobie wczoraj orbiterek i postanowiłam, że będę ćwiczyć codziennie, może poza weekendem ;-) i dzisiaj już jedzie do mnie kurierem :tak: w końcu wezmę się za siebie po patrzeć już w lustro nie mogę :no: mam do zrzucenia 35kg ale będę się cieszyć ja zrzucę tak 10-20kg :-p

Ja twierdzę że moja córa to w ślady ciotki pójdzie, która jest weterynarzem bo szaleje za zwierzakami! a najlepsze zajęcie to siedzenie w psim kojcu i oglądanie albumów ze zdjęciami - każde zdjęcie z osobna przeżywa :) z reszta na spacerze też żadnemu psu nie popuści
Asita nad morzem jest super! :D armia dzidziolków to by ci popalić dała ja jak z małą idę na plażę to chwili nie usiedzę bo przecież trzeba zwiedzić każdy zakątek takiej dużej piaskownicy ;)

Ostatnia edycja:
Co do mojej pracy to pracuje w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie (państwówka) ale niestety kolorowo nie jest wynagrodzenie niziutkie (niecałe 2000zł brutto) premia raz w roku (ok. 600zł brutto) dodatkowo wczasy pod gruszą i 13-stka, którą chcą zlikwidować :crazy:
umowe na czas nieokreślony i haruje tu 1 września 2005r. - zaczęłam staż, a 1 marca 2006r. zaproponowali mi pracę. Najpierw zajmowałam się dofinansowaniem dla osób niepełnosprawnych a od stycznia tego roku zajmuje się rodzinami zastępczymi, wydawaniem im decyzji, itp. i "ściganiem rodziców biologicznych", którzy powinni płacić za dzieci, które są umieszczone w rodzinach zastępczych lub placówkach
trochę się rozpisałam ;-)

Ostatnia edycja:
Pianko jak bym wygrała w totka to bym siedziała w domu i mogłabym mieć ta armie ale taką mała do 3 lub 4 dzidziolów :rofl2:
pomarzyć zawsze można :-)

Z mężem chcemy mieć 2 dzieci i tak z różnicą do 2 lat :rofl2: ale na razie trudno mi zajść z pierwszym :no: oczywięcie to jakbyśmy nie wygrali w totka :-p

Asita masz odpowiedzialną pracę choć domyślam się że często niewdzięczną.. no i chyba 2000 brutto co? bo w 200 to nie uwierzę
kumulacje w totka teraz są naprawdę tak często że szanse macie duże :)

tak 2000zł brutto muszę poprawić :rofl2: poprawiłam :tak:

niestety jest bardzo odpowiedzialna i mam urwanie głowy od tego roku zwiazku ze zmianą zakresu obowiązków i od kwietnia nie wiem jak żyję, dni lecą jak szalone i żyje w ciągłym stresie, może dlatego nie mogę zajść w ciąże :-(

reklama
Asita no to urlop jak najbardziej wskazany:tak: a ja pracuję w służbie zdrowia - na szczęście w prywatnej firmie choć mamy umowę ze szpitalem i na jego terenie pracuję tzn teraz jestem na wychowawczym :)
czwóreczka to ładnie ja może z raz marną trójczynę ustrzeliłam :D
A oto moja panna podziwiająca zachód słońca ;)
101_4449.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry