reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś a mierzysz codziennie?
Tak, temp spada przed @ (spadek progesteronu) oby Twoja nie spadła! Jak długo to właśnie sama nie wiem- u mnie już jest 11 dzień wyższych temp. a test nadal negatywny, ale Noelle wyszedł test już w 8 dniu ;) więc nie wiem dokładnie ile- może dziewczyny pomogą

reklama
A Ty w samej ZG mieszkałaś? Bardzo spodobało mi się to miasto:tak: nie za duże i nie za małe i do tego nie ma takich korków jak we Wro:tak: bo do tego nigdy nie mogłam się przyzwyczaić, nawet po 10 latach:szok:

O proszę :) z Kłodzka :p
Tak, ja mieszkałam w samym centrum ZG. A korków we wro nienawidzę, więc się stamtąd wyniosłam i obecnie mieszkam godzinę drogi od Wro.

różniczko to ja trzymam kciuki co by to jutro co było swietowac na naszym forum:D Od rana bede wypatrywac dobrych wiesci!! tez narobiłam sie tych testow pepino;D Dobre są:D

Ja padłam na drzemke popoludniowa. Koszmar mi sie snił taki ze szok:szok: obudziłam sie zapłakana:/ Śniła mi sie wizyta u gina,powiedział ze z fasolka nie jest dobrze i trzeba ciaze przerwac:/ dziewczyny ,mowie Wam,koszmar z rodzaju tych najgprszych. Chyba za bardzo sie przejmuje skoro juz na siebie takie sny sprowadzam:/

Różniczka Tak codziennie, i teraz tak od owulki mam podwyższoną temperaturę. Zobaczymy co z tego będzie. Może w poniedziałek albo we wtorek do gina pójdę.

Laluś a mierzyłas we wczesniejszych cyklach temperature?? bo to najlepiej sie sprawdza jak masz porownanie do cykli wczesniejszych. Najlatwiej wtedy zaobserwowac jakas zmiane:D

Agacyndo a gdzie teraz mieszkasz, jeśli można spytać?Ja zawsze starałam się mieszkać w cenrtum Wro, i chodziłam wszędzie na piechotę:tak: ale ceny ceny były tak zabójcze za mieszkania więc się przenieśliśmy ;-)
Noelle wszystko będzie dobrze! Kiedy masz wizytę? Zobaczysz pięknego dzieciaczka i usłyszysz serducho! Złe sny zamieniają się w dobrą rzeczywistość, tulę kochana :*

reklama
Laluś nie wiem czy to nie będzie za szybko na wizytę, bo może jeszcze nic nie zobaczyć, jak się dzidziolek nie zagnieździł- z tego co ja wiem, widzę po suwaczku, że chcesz testować za 6 dni- to w dniu spodziewanej @ będzie? Myślę, że dopiero po pozytywnym teście jest sens iść do gina, ale nie wiem dokładnie kiedy- może dziewczyny coś podpowiedzą

Do góry