reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Palma no ja się nie dziwię, że ci szczeka opadła :-) Mi też :-) Ogromne gratulacje Kochana ;-) Dwie krechy jak nic !!!!!!!!!! Super !!!!!!!!!! Teraz może za Tobą posypią się kolejne pozytywy ;-)

reklama
Palma gratulacje!!! Piękne II kreski ja sobie pobieram fluidki na następny cykl ;) mogę? Albo wyślij ich więcej :p
Noelle bidulko ty moja...a nic Ci nie pomaga na te mdłości/wymioty, bo nie wiem co dokładnie. Buziaki kochana :*

Ja mam dziś dzień do dupy...załamana jestem i tyle, muszę się ogarnąć i czekam na @. Już spisałam ten cykl na straty...nawet nie wiem czy luteinę brać wieczorem, bo i po co...hmmm

Dziewczyny jakieś pół godz. temu strasznie zaczęło mnie mdlić i tak jakby piec w przełyku :szok: Ciężaróweczki czy Wy tak miałyście? A i piersi mnie nie bolą tylko tak jakby lekko szczypią. Kłócie w dole brzucha nadal się utrzymuje ale dziś jakoś dziwnie jakby ktoś mi igły wsadzał na samiutkim dole :confused2:

Witajcie dziewczyny!
Widzę nową pulę fasoleczek :) Gratuluję mocno ! :) I wpisuję się na listę kolejkową :)
Ja dziś padnięta po pracy, ciężko się rozkręcić po leniwym weekendzie... :eek:
Ale cóż - jutro będzie lepiej.
Rany, już nie mogę się doczekać mojej wizyty u gina, aby mi zleciła badania. Po prostu chcę, żeby się działo coś wreszcie :tak:
Dobrego wieczoru

Palma ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :-))

Dziewczynki, ja dzisiaj w pracy obsługiwałam 14-latkę w ciąży :|| wiem ile ma lat, bo znam dziewczynkę. Olaboga. Dzieci robią dzieci.

gratuluję Palemko !!! :-)
Fluidki zaaplikowałam do brzusia!!
Dziewczyny zmierzyłam sobię tempkę od tak...czasem tak robię i wiem,że mniej więcej różni się o tej porze o 0,5 od tej z rana...a z rana 36,60 a teraz...37,95
:szok: mam nadzieję,że mi tak tempkę wywinduje jak Noelle :-D ja to sobie zawsze coś nawkręcam.

Agacyndo u nas na osiedlu też jest taka DZIEWCZYNKA bo dla mnie to jeszcze dziecko...:eek:

Sailor trzymam kciuki, żeby się tempka utrzymywała :-)

No 14 lat to są jeszcze dzieci!! I to naprawdę straszne... Przecież to dopiero wtedy zaczyna się poznawać, zakochiwać a nie od razu w dom
się bawić.
Ja wiem, że ja mam 22 lata i też tak naprawdę powinnam mieć jeszcze głowę pełną imprez, ale ja nigdy taka "imprezowa" nie byłam. Zawsze mne ciągnęło do rodziny i dzieci :D

reklama
Ja jak miałam 14 to już miałam jednego 5 miesiecy hehehehe :D ale to był fajny czas :-) beztroski :-)))
22 lata to wg mnie idealny wiek na dzieci. Bynajmniej dla mnie. Później odchowam i tak jak moi rodzice w wieku 40 lat będę zwiedzać świat.

Do góry