reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ehhh.. to szkoda:/ że też dziekani tak muszą utrudniać życie biednym studentom;) choć ja akurat miło wspominam spotkania z moją dziekan;)

reklama
Hej.
Dzisiaj mialam takie bole ze pogotowie P. wezwal dali przeciwbolowy zastrzyk i chcieli do szpitala wziac ale nie chcialam bo i tak dzisiaj ide do gina a w razie czego szpital nie ucieknie. Ale to byl tak mocnt bol ze w zyciu nie mialam .

To dobrze Anke ze dzisiaj do gina idziesz. Napisz koniecznie po wizycie co tam w srodku u Ciebie sie dzieje.

Cześć :) u nas tez piękna pogoda, 26st mam za oknem ale już straszą burzami :baffled:
Sihaya super że wszystko ok! pochwal się jakimś zdjęciem małej modelki ;)
Anke trzymaj się kochana! obyś szybko miała to za sobą :-(
Gosiak gorący okres u Ciebie ;) ciesz się ostatnimi tygodniami w dwupaku a my czekamy na wieści w razie W ;) aaa jakieś zdjęcie brzuszkowe wczoraj obiecywałaś to się domagamy! :-p
Agnieszko sprawdzałam u córy kiedy te bioderka miała i równo w 6 tyg hehe więc nic mi nie wyjaśniło ale dzwoniłam 2 razy do przychodni i dwie różne kobitki mówiły że dopiero po 6 tyg i rejestrują na bieżąco więc chyba pozostaje mi im zaufać :sorry:ja raczej będę szczepić tak jak córę 6w1 + pneumokoki z tym że małą na pneumo szczepiłam jak miała 6 m-cy a Kubę chcę już teraz bo ma częsty kontakt z dzieciakami i siostry syn co chwila coś z przedszkola przynosi więc wolę dmuchać na zimne, za to rota odpuszczam:tak:kochana żebyś Ty widziała jak mi się łezka w oku kręciła jak pakowałam swoje ciuchy ciążowe..także to chyba normalne ;-)
domik jak po wizycie?
Myniu testujesz jutro czy cierpliwie czekasz co się wydarzy?

Ostatnia edycja:
Agnieszko przygotowania do ślubu hmmmm mam załatwionego fotografa, fryzjera i kosmetyczkę, dzisiaj dzwonię do babki z allegro, która mi suknie dopasuje do mojej długości, bo ta wystawiona na allegro jest za krótka :-) oto ona DŁUGA SUKIENKA ECRU 44 2XL ŚLUB CYWILNY NA RAMIONA (3221517802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda nie jest to moja wymarzona ale cóż ;-) jutro mamy ostatnie spotkanie w poradni, jeszcze spotkanie z księdzem 27 maja no i spowiedź dzień przed ślubem acha no i dzisiaj chyba kwiatki pójdę zamówić bo chciałam kalie miniaturki no i chyba to byłoby wszystko :-) mój mąż musi tylko gang zanieść do czyszczenia i jest gotowy na ślub ;-)

Asitko bardzo ładna sukienka:) Jakbym miała drugi raz brać ślub to też byłoby to coś w tym stylu:) A jaka jest Twoja wymarzona?:)Sihayko gratuluję Nadusi:)

reklama
Do góry