ANKĘ tulę Cię mocno:* wierzę w to, że słowa gina się spełnią! jak dzis się czujesz??
MYNIA ja dalej trzymam za Ciebie kciuki:*
MARGOTKA wow! ale masz piękny brzusio!!!
AGNIESZKA ja do tej pory nie wiem jak ubrac małą

czasem mi się wydaje, że za ciepło na pole ja ubieram. wczoraj była w spodenkach i body krótkim rękawkiem. potem spodenki poszły w odstawkę. ukrop był ogromny.
ASITA sukienka booooska!!! pięknie będziesz wyglądac!!!
u mnie po wizycie nic ciekawego... mała ma napięcie i w nóżkach i w rączkach, jakiś przykurcz szyjki, bo głowkę preferuje obracac w lewą stronę

główkę ładnie trzyma, ale bioderka latają a łapki sobie nie radzą równomiernie z dźwiganiem... wszystko to spowodowane jest jej niedotlenieniem przy porodzie.... pani doktor od razu zapytała jak długo miałam skurcze i czy były wahania tętna... ręce złożyła jak jej wszystko opowiedziałam. kazała dziękowac Bogu, że mała żyje...

mamy zestaw cwiczeń. musimy się ostro wziąsc do pracy, żeby mała nie została do końca życia z tum defektem

4
a następny hit to, to, że dobrze, iż pojechalismy na IP. tam nam doktorka o tym napięciu powiedziała i ja to zglosiałam pediatrze. pierwsze to zbagatelizował, a potem kazał dla świętego spokoju sprawdzic i odroczył szczepienie. i chwała Bogu, bo neurolog powiedziała, że jakby papraki ja zaszczepili to by sie dopiero wtedy kapneli co dziecku jest... miałabym niepełnosprawne dzieciatko...

mamy zrobic usg głowki a w szpitalu prywatnie termin dopiero na sierpień!!! a w okolicy nigdzie nie robią usg głowki... nie wiem co robic....