Kasiam13161
Fanka BB :)
No dzisiaj to jest 18 dzień A ja to mam dłuższe cykle po 35 dni A ostatnio to nawet dłuższe i sama zglupialamA w którym dniu cyklu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dzisiaj to jest 18 dzień A ja to mam dłuższe cykle po 35 dni A ostatnio to nawet dłuższe i sama zglupialamA w którym dniu cyklu jesteś?
No dzisiaj to jest 18 dzień A ja to mam dłuższe cykle po 35 dni A ostatnio to nawet dłuższe i sama zglupialam
Gratuluję [emoji3531]Pochwalilam się na innej grupie, pochwałę się tez u Was [emoji4] bo jakby nie było to będzie moje pierwsze [emoji847][emoji847][emoji847] Zobacz załącznik 1057005
Gratuluję [emoji3531]
Pochwalilam się na innej grupie, pochwałę się tez u Was [emoji4] bo jakby nie było to będzie moje pierwsze [emoji847][emoji847][emoji847] Zobacz załącznik 1057005
Szczere gratulacjeI niech ciężarnych przybywa
![]()
Właśnie teraz mam taki śluz na owolacje ale trochę dni mi się nie zgadzają no chyba że teraz będę mieć wcześniej miesiączke, bo ostatnio to gdzieś mam w cały świat raz mniej raz dłużej. Jak się teraz nie dostanę do szpitala na badania to idę do innego gin bo oszaleje , tym moim okresemPrzy takich długich cyklach ciężko wyliczyć Ale faza pisał na (od owulacji do okresu) trawa przeważnie 14 dni. A kalendarzyk prowadzisz? Bo przy braku boli owulacyjnych to tylko śluz może Ci powiedzieć kiedy jest owulacja. Ja mam bóle i śluz, czuje bardzo dobrze kiedy była owulacja.
Na wszelki wypadek działam z mężem [emoji39]ale jakoś w to nie widzę że coś by mogło być