Daraa_94
Fanka BB :)
Eh raczej jestem nastawiona na okres. Kwestia czasu.Looo, ale lipa. Miałam jutro testować kochana! [emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh raczej jestem nastawiona na okres. Kwestia czasu.Looo, ale lipa. Miałam jutro testować kochana! [emoji25]
Jutro jest handlowa jak cosMoże jutro z rana. Ja jestem w dupie bo mąż zapomniał mi kupić testu a nie chce mi się jechać :/
Jutro jest handlowa jak cos![]()
Faktycznienjutro handlowa. Tak się odzwyczailam od niedziel że mi z głowy to wypada. Dara jutro leć po test [emoji16]
Mogłabym dziś jechać.. Eh zalapalam jakiegoś doła. Mąż myśli że mam focha więc coś czuję, że pojedzie xd
Czasami to ciężko samej ze sobą wytrzymać a co tu jeszcze mąż [emoji1787]Hahahah [emoji16][emoji23] Wykorzystaj to trochę. Mój powiedział dziś że ma mnie dość. Że jestem strasznie wredna i już nie mi Że że mną wytrzymać. Serio coś że mną nie tak bo jestem tykajaca bomba [emoji23][emoji23][emoji23]
Czasami to ciężko samej ze sobą wytrzymać a co tu jeszcze mąż [emoji1787]
A co w nich jest nie tak?Tylko nie kupujcie tych z biedrynawet pani odradza haha