reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Mam to samo. Czasami brzuch zaboli Ale bardzo sporadycznie. W piersiach wczoraj czułam wieczorem delikatne mówienia Ale są bez zmian. Dziś już nic. Ni w kij ni w oko. Ani to na ciążę ani na okres [emoji16] chyba że to już menopauza[emoji848][emoji23][emoji23]
Kurcze mi chce się spać ale nic mnie nie boli ja już nie wiem..

Ja teraz czuję że te cycki pełniejsze, dziś 31dc zatestuje we wigilię, wg apki średnie cykle 33 d
Mam to samo. Czasami brzuch zaboli Ale bardzo sporadycznie. W piersiach wczoraj czułam wieczorem delikatne mówienia Ale są bez zmian. Dziś już nic. Ni w kij ni w oko. Ani to na ciążę ani na okres [emoji16] chyba że to już menopauza[emoji848][emoji23][emoji23]

reklama
A ja znowu mam 26 dc według tego co bolał mnie brzuch tak jakby to miała być owulacja to na dniach powinnam mieć ale znowu nie mam żadnych objawów ja mam tak że jeden mam co bardziej mnie boli i wczesniejsze objawy A drugi mniejszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry