Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
chciałabym to szczepienie mieć za sobą...
Od kilku dni mały jest bardzo płaczliwy i już nie wiem co mu dolega, albo coś go nóżka pobolewa albo po prostu ma focha
hmmm piszecie o szczepieniach. Bartuś na kilka dni przed zabiegiem brał szczepionki i lekarze zastanawiali się czy zabieg powinien się odbyć My zdecydowaliśmy się na "pełen pakiet" i jestem zadowolona - jak dotąd Mały raz zachorował i była to "trzydniówka". ale zgadza się, jeśli Dzieciaczek nie jest w formie to lepiej szczepienie odłożyć na później
Jednak udało się szczepienie :-) Mały jest zdrowy. Ale okazało się że te niby katraki to zwiotczenie krtani, już drugi lekarz nam to powiedział. A to nie choroba i nie leczy się tego.
Witam! Mój synek urodził się we wrześniu i też ma SKS soft-stif czyli drugi stopień. Właśnie mamy gips. Proszę o porady jak myć boję się zamoczyć i układać dziecko?
Dżalwia - My z mężem kąpaliśmy naszego dzidziola we dwoje, na początku mąż go trzymał nad wanienką a ja go obmywałam. Potem kładliśmy go na myjaczku, mąż trzymał nóżkę z gipsem a ja kąpałam malca. Jak raz się odważysz to później będzie już tylko łatwiej pozdrawiam...
my odważyliśmy się na pierwszą kąpiel dzień przed zmianą gipsu, jakby się zalał albo coś takiego to tylko przez 1 noc byłby mokry, a potem tak jak pisze asica było już łatwiej :-)
asica- jestesmy po szczepieniu. mielismy dzis szczepienia. 5w1 i rotawirusy. a zoltaczke przenieslismy...bo nie bylo jak wbic do drugiej nozki :-) jak na razie wszystko ok i bez goraczki sie obeszlo. dobranoc