reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Strach przed najgorszym...strata...

Dziewuszki, dziękuję Wam za wsparcie, najgorzej to się niepotrzbnie denerwować. Jak widać w moim podpisie, teraz już wszystko gra :p ;) Pozdrawiam

reklama
misia q bardzo sie ciesze ze wszystko jest w porzadku , uwazaj na siebie i poglaskaj dzidzie ode mnie ;)

Misia_q super zdjęcie do suwaczka, ja jeszcze nie mam swojego w kompie, ale też tak chcę - więc spapuguję po tobie ;D ;D

Hehe Rybka nie bedziesz jedyna  ;D ja to co zdjecie to bede zmieniac ;)  ;D ;D dzidzia rosnie w koncu wiec bedzie trzeba aktualizacje robic  :p ;D

Pomimo że nie jestem lutową mamusią to lubie przeglądac forum przyszłych mam, cieszyć się Waszą radością. Pamiętam jeszcze jakie to wielkie zczęsie i niesamowicie piekne uczucie. Pamietam też lęk
basiii pisze:
Dziewczyny dowiedziałam sie dopiero w piątek.5 tydzień... wiedzą już wszyscy....gratulują..ja cieszę się ale lęk że coś bedzie nie tak jest ogromny i ...nie wim sama boję sie Teraz czekam na usg stwierdzające bicie serduszka..potem..ile jest tych etapów? Nieskończenie do 40 tyg.?
BASIII i wszytskie inne przyszłe mamy:ten lęk jest wpisany w nasze macierzyństwo w naszą miłość do naszego dziecka. Masz racje tych etapów jest wiele, dużo więcej niz do 40 tygodnia ciąży, ale do końca naszego życia. Pomyślcie jednak ile radości daje taka istostka: pierwsze spotkanie z Twoją dzidzią, pierwsze karmienie, pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy kroczek pierwszy .... tych etapów też jest nieskończenie wiele. Może nie jestem mama z duzym stażem ;) ale mogę Was wszytskie zapewnić, że te miłe etapy zasłaniają sumtki i strachy. Bądzcie dzielne i najważniejsze kochajcie, ale to wiecie i napewno tej miłości Waszym Kruszynkom nie bedzie nigdy brakować. Trzymajcie sie cieplutko i przepraszam że ja nie lutowa mama, wtrąca się.

Do góry