reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2006

Olga27

Aktywna w BB
Czesc mamusie
Czyzbym byla pierwsza zaplanowana na styczen 2006?
Kochane mamusie, przylacznie sie - zycze szybkiego zafasolkowania
Całuski :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
no to super gratulacje:)
widziałąś już swoje maleństwo?
ja wprawdzuie mam na 22 grudzien ale kto to wie? różnie to może być i na styczen może dopiero maleństwo sie wykluje:)

Hej Stycznióweczki!

Moja Dzidzia tez bedzie na swiecie na poczatku stycznia :) Choc sama to sobie wyliczylam :laugh: Bedzie najstarsze w klasie, hihi!!!

Pozdrawiamy!
AeNyE i jej Brzuszkowy Stworek

Czesc Dziewczyny
Jest mi bardzo, bardzo milo slyszec ( hehe) od Was tyle cieplych slow.
Aga do gina dopiero ide - dzis robilam sobie test z krwi, do lekarza ide za 2 tygodnie.
Jestem taka szczesliwa.
Wg moich niefachowych obliczen to powinna byc polowa stycznia.
Dopiero wrocilam z pracy, nie moglam dlatego wczesniej poklikac, ale z pewnoscia coraz czesciej powymieniamy sie uwagami.
Cieplutkie pozdrowienia dla mamus tych obecnych i przyszlych :laugh: :laugh:

AGA 32 - styczen to bardzo fajny m-c na urodzenie upragnionego bajbusa - trzymaj sie z nami

Fasolkaa - jeszcze jest u mnie za wczesnie na ogladanie malenstwa - nie opuszcza mnie mysl ze to bedzie coreczka... :laugh:

Witam was stycznióweczki
Ja też jestem styczniową mamą ale z 2002 roku no i do tego sama urodziłam się w styczniu (16)
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko no i trzymajcie się

reklama
Czesc Aga 29
Wizyte mam na 01.06 ( dzien dziecka - lepiej byc nie moglo), masz racje ze najwazniejsze niech sie urodzi zdrowiutkie i jak by byla ( w moim przypadku) dziewczynka to super!!
cieple pozdrowionka dla wszystkich mam

Do góry