reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja osttanio u mamy wspomagalam się jogurtem naturalnym w łaśnie tez z kilkoma lyżeczkami otrebów bo ciężko bylo z tymi sparwami....masakra....ale slyszalam, ze to typowe u kobiet w ciazy chociaz bardzo hmmm jakby to powiedziec wk......;-)
kup sobie czopki glicerunowe dla doroslych! ja zapodam i po kilkudziesieciu sekundach lece! kiedys dla mnie bylo nie do przyjecia zeby wlozyc czopek ale jak raz zapodalam i stwierdzilam ze to nic zlego, nie bolacego itd to codziennie zapodaje!

ja mam pol nocy nieprzespanej.. przed zasnieciem ostrzejsza wymiana zmian z mezem i pol nocy myslalam o wszystkim..ach..

wiecie co chyba mi zaczyna pomalutku czup odchodzic. kolezance schodzil 6 tyg az w koncu w przeddzien porodu odszedl z krwia..

dzisiaj zamierzam szykowac po malu rzeczy do torby szpitalnej. kolezance lakarz pow w 36 tyg ze lada dzien urodzi i szybko zaczela kompletowac wszsytko.. bo byla w czarnej d*pi* ;)

reklama
cześć dziewczynki!

ale miałam dzisiaj nockę:/ nie wyspałam się za bardzo, bo bobasek znów na jakichś dopalaczach - nie spał całą noc! kopał i kopał i przeciągał się i znów kopał... a najgorsze było to, że kopał mnie cały czas w żołądek i trzustkę i ciągle było mi niedobrze. O 4 nad ranem nie wytrzymałam i chodziłam po domu aby go ukołysać i machałam brzuchem - bez rezultatów... teraz też podkopuje, ale już słabiej - chyba zasypia :-) kochane dzieci :-D

martusia - co ty kochana nie spisz po nocach? często piszesz z samego rana :-)

a ja juz jem sniadanko - dzisiaj zachciało mi sie paróweczek :-)

miłego dnia!

kup sobie czopki glicerunowe dla doroslych! ja zapodam i po kilkudziesieciu sekundach lece! kiedys dla mnie bylo nie do przyjecia zeby wlozyc czopek ale jak raz zapodalam i stwierdzilam ze to nic zlego, nie bolacego itd to codziennie zapodaje!

ja mam pol nocy nieprzespanej.. przed zasnieciem ostrzejsza wymiana zmian z mezem i pol nocy myslalam o wszystkim..ach..

wiecie co chyba mi zaczyna pomalutku czup odchodzic. kolezance schodzil 6 tyg az w koncu w przeddzien porodu odszedl z krwia..

dzisiaj zamierzam szykowac po malu rzeczy do torby szpitalnej. kolezance lakarz pow w 36 tyg ze lada dzien urodzi i szybko zaczela kompletowac wszsytko.. bo byla w czarnej d*pi* ;)

klaudoos - czop?? a jak to wygląda? wiesz - znam tylko z opowiadań położnej...
ja też już myslę aby po woli kompletować wsio do szpitala... ale ten czas leci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mi czopik zaczął "wypadać" tak między 6-8 rano
urodziłam po 23.00
różnie bywa

ale fakt jest faktem , że w kole 36tygodnia to już powinno się być spakowanym do szpitala :)

ps. jak Wam dobrze, że macie czas na neta np.
ja jak mam chwile to przeważnie leżę bo jestem wykończona
coraz częściej jestem zmęczona, często już nawet "bez powodu"

cześc dziewczynki:-)
a mi się sniło że juz miałam rodzić,tyle że mój doktor łaził po gabinecie w samych slipach i nieogolony:-Dchyba czas profilaktycznie spakować torbę do szpitala......
dziś już normalny dzien,dzieciarnia jak zwykle ospale poszli do szkoły..ja juz wstawiłam zmywarkę i pranie.dzis mam z głowy obiadek,bo dostaliśmy przepyszna grochówke od kolegi:-)( dwa gary zamroziłam i trzeci dziś zjemy:)
jutro do ginka smigam,bo L4 się skończyło:)jeszcze po drodze wyrok z sądu wezmę i dalej załatwianie w USC,aby się udało załatwić ojcostwo przed porodem...
miłego dzionka dziewczynki:-D
ticker.php

reklama
Dzień dobry Kochane :-)
Obudziłam się dziś o 8ej z bólem brzusia, pewnie mały w nocy kopał i teraz mam obolały brzusio:-(
Sny też mam przeróżne zazwyczaj negatywne, ale staram się nie rozmyslać nad nimi jak się obudzę ;-P
Oj jestem jakaś wymęczona dziś troszku odpocznę :-)

Do góry