reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Co do zakładów to typuję, że tegoroczną Gwiazdkę,już razem z dzidziuśkiem spędzą:

1. ariska
2. damqelle
3. klaudoos

Chociaż kto wie, kto wie.... różnie to może być...:-)
Mam tylko nadzieję że moja dzidzia nie wyskoczy przed fajerwerkami sylwestrowymi:-)

reklama
Blondi się dziś nie odzywa a wczoraj niepokoiły ją ruchy maluszka...mam nadzieję że wszystko ok, miło spędza czas i po prostu o nas zapomniała.

Hej dziewczyny no Ja tez dzisiaj bylam na malych zakupach.I wreszcie mam 5 pajacykow,5 bodziakow i kombinezon na wyjscie,male skarpeteczki wiec jakby cos sie wczesniej przydarzylo to na pierwsze chwile jestem juz zabezpieczona dla dzieciatka i wkladki laktacyjne sobie kupilam i w promocji butelki avent byl zestaw 2 male butelki,2 duze butelki do kazdej byl smoczek ''1'' i 2 smoczki zapasowe ''2'' szczotka do mycia i smoczek do ssania i dalam za to tylko 10 funtow wydaje mi sie ze tanio na polskie jakies 44 zlote no ale wy juz kupowalyscie to wiecie czy sie oplacalo.No i jeszcze miekka szczotke do wloskow z grzebykiem i nozyczki do pazurkow tommee tippee.I juz sie ciesze ze wreszcie cos zaczelo byc widac.Wiecej nie kupuje bo z poski przyjada rzeczy po synku.A co do obstawiania to ja zawsze myslalam ze Klaudos bedzie pierwsza bo ona tak duzo o tym mowi ze juz chce itd ale jak tak pomysle to w sumie nie wiem bo nie raz czlowiek cos chce to nie ma tego no ale na pierwszym miejscu Ja obstawiam bo taka moja pierwsza mysl no ale wiadomo czas pokaze :)) MI sie nie spieszy Ja napewno chce urodzic w styczniu a ze termin na 22 to mam duzo czasu jeszcze.

kurczę jeszcze ząb mnie boli
ten co raz mi twarz przez niego spuchła, troszkę się boję

a nie chcieli mi go leczyć w ciąży - bo to kanałowe jest....

gosia, niezłe zakupki zrobiłaś

ja niedługo idę bo Ci znajomi mają wpaść

Widze, ze na forum zaklady :-D
Prawda jest taka, ze ciezko jest przewidziec kto bedzie pierwszy, albo przynajmniej w pierwszej trojce ;-) Kazda dziewczyna , ktora ma termin na poczatek stycznia ma takie same szanse, zeby w grudniu urodzic:-) Czasem tak jest, ze niektore kobiety juz kilka tygodni przed porodem maja mniej lub bardziej bolesne skurcze przepowiadajace , a u niektorych jest caly czas cisza i nagle skurcze, kilka godzin i porod ;-)Nic nie musi go zapowiadac.
No i wiadomo, ze te styczniowki, ktore maja problemy z szyjka, czy tez rozne inne , tez maja wieksze szanse na szybszy porod.
Takze roznie to moze byc, wiec ja raczej nie obstawiam, bo nie mam pojecia kto to bedzie :-D Wiem jedno, na pewno nie moge to byc ja, bo termin mam dopiero na 21 stycznia:-D

claudia biedactwo, mam nadzieje, ze bol zeba przejdzie... Wiem, ze jest to strasznie meczace :(

Ostatnia edycja:
Widze, ze na forum zaklady :-D
Prawda jest taka, ze ciezko jest przewidziec kto bedzie pierwszy, albo przynajmniej w pierwszej trojce ;-) Kazda dziewczyna , ktora ma termin na poczatek stycznia ma takie same szanse, zeby w grudniu urodzic:-) Czasem tak jest, ze niektore kobiety juz kilka tygodni przed porodem maja mniej lub bardziej bolesne skurcze przepowiadajace , a u niektorych jest caly czas cisza i nagle skurcze, kilka godzin i porod ;-)Nic nie musi go zapowiadac.
No i wiadomo, ze te styczniowki, ktore maja problemy z szyjka, czy tez rozne inne , tez maja wieksze szanse na szybszy porod.
Takze roznie to moze byc, wiec ja raczej nie obstawiam, bo nie mam pojecia kto to bedzie :-D Wiem jedno, na pewno nie moge to byc ja, bo termin mam dopiero na 21 stycznia:-D

claudia biedactwo, mam nadzieje, ze ból zęba przejdzie... Wiem, ze jest to strasznie męczące :(

ani ja , bo mam na 24 stycznia

a ból , no oby przeszedł - obym nie napuchła jak wtedy :-(
bo miałam 39 stopni gorączki przez 3 dni i nie jadłam prawie- tylko piłam, jeszcze te antybiotyki do tego -masakra

reklama
Ból zęba...współczuję Ci Claudia, nie ma nic gorszego w dodatku w ciąży nie można sobie pomóc.

A ja oglądam MAM TALENT
A potem będzie film, który ogladałam kilka razy i zobaczę po raz kolejny.

Do góry