reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczen 2011

reklama
Klaudoos, tak kusiłaś tymi mandarynkami i ja normalnie pożarłam trzy i co?? I zgagę mam jak choliwa...nie ruszę już.
no widzisz ja jak mialam zgage to nawet przez oddychanie- bo nic nie jadlam a byla! a od jakiegos czasu w ogole nie mam i mandarynki przegryzalam róznymi rzeczami i nic.. ale dzis nie bylo mandarynek:( nasze portfele coraz chudsze przez nie;)

joasia- WIDAC!!

już jestem...sprawa wygląda tak. Obecnie mój stan kwalifikuje mnie tylko i wylącznie do CC i to w znieczuleniu ogólnym. Nikt w moim stanie nie zrobi mi znieczulenia zewnątrzoponowego... Tak naprawdę wszystko się okaże na przyszłej wizycie. Póki co mam chodzić na rehabilitacje i zobaczymy co będzie chociaż doktor nie wróży mi cudownego ozdrowienia...Mam iśc do ortopedy albo neurologa po zaświadczenie że jest wsazanie do cesarki. To jaby mi wcześniej odeszły wody i mojego lekarza nie byłoby wtedy na dyżuże...

dobra teraz was doczytam co i jak:)

joasiab weszłam na twoją aukcję i zdjęcia się nie wyświetlają...

widzę, że dziś dzień słabego samopoczucia...ja za chwilę idę się położyć przed tv bo plecy bolą....

blondi czy lekarz coś mówił na temat Twojej rwy?pytam,bo widzisz jak u mnie się sprawa kończy

Kurcze ja mam wizytę dopiero w środę, ale w poniedziałek będę dzwonić do ginekologa w sprawie zwiedzania szpitala, bo ma Nas oprowadzić na swoim dyżurze w poniedziałek, więc jak się uda z nim umówić i nie będzie akurat porodu to napewno juz w poniedziałek zapytam, chociaż mam przyjaciółkę z Rybnika rodziła w kwietniu w zeszłym roku tez miała rwe kulszową trzymal ją ból do porodu (po porodzie kilka dni i ją opuścił) i rodziła sn, chociaż po 12h zakonczyli jej poród cc bo szyjka się nie rozszerzała odpowiednio... więc nie miała przez rwę kulszową skierowania na cc...

Ja po wizycie - wszystko ok, termin został taki jak wcześniej , Michaś ładnie rośnie - waży chyba 1,6 kilo o ile dobrze pamiętam :sorry: w ogóle wszystko zapomniałam z wizyty co mi lekarz powiedział:wściekła/y:

.....................................................

co oznacza termin "samolot" dziewczyny ?
.....................................................

Ribi to nieciekawie się to złożyło :no:
a opowiadaj dalej z ciążą wszystko ok??

najwazniejsze ze maluszek zdrowy :-) gratuluje udanej wizyty :-)

Ostatnia edycja:
dziekuje dziewczyny... narazie od godziny Tomek nie spi.. ale i nie wychodzi z łozeczka.. poczytalismy bajki.. i teraz chodze do niego co chwile ( bo mój m .. poszedł na piwko z sasiadem który pomógł mu wtachac to łozko na 4 pietro ) bajki poczytalismy ... pospiewalismy.. ale mały popiskuje... ale i tak myslałam ze bedzie gorzej...

Dziewczyny gratuluję wizyt.
Ribi ja kiedyś właśnie słyszałam, że kłopoty z kręgosłupem, rwą itd są wskazaniem do cc. Chociaż co lekarz to inna opinia na ten temat. Ale nic się nie martw. Będzie dobrze. Musi być.

b_iała - sliczna firaneczka mam podobną, łóżeczko bardzo ładne, napewno Tomuś zasnie słodko i będzie spał grzecznie całą noc :-)

Tonia - Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry