Dziewczyny a teraz widać???
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no widzisz ja jak mialam zgage to nawet przez oddychanie- bo nic nie jadlam a byla! a od jakiegos czasu w ogole nie mam i mandarynki przegryzalam róznymi rzeczami i nic.. ale dzis nie bylo mandarynekKlaudoos, tak kusiłaś tymi mandarynkami i ja normalnie pożarłam trzy i co?? I zgagę mam jak choliwa...nie ruszę już.
już jestem...sprawa wygląda tak. Obecnie mój stan kwalifikuje mnie tylko i wylącznie do CC i to w znieczuleniu ogólnym. Nikt w moim stanie nie zrobi mi znieczulenia zewnątrzoponowego... Tak naprawdę wszystko się okaże na przyszłej wizycie. Póki co mam chodzić na rehabilitacje i zobaczymy co będzie chociaż doktor nie wróży mi cudownego ozdrowienia...Mam iśc do ortopedy albo neurologa po zaświadczenie że jest wsazanie do cesarki. To jaby mi wcześniej odeszły wody i mojego lekarza nie byłoby wtedy na dyżuże...
dobra teraz was doczytam co i jak
joasiab weszłam na twoją aukcję i zdjęcia się nie wyświetlają...
widzę, że dziś dzień słabego samopoczucia...ja za chwilę idę się położyć przed tv bo plecy bolą....
blondi czy lekarz coś mówił na temat Twojej rwy?pytam,bo widzisz jak u mnie się sprawa kończy
Ja po wizycie - wszystko ok, termin został taki jak wcześniej , Michaś ładnie rośnie - waży chyba 1,6 kilo o ile dobrze pamiętamw ogóle wszystko zapomniałam z wizyty co mi lekarz powiedział
.....................................................
co oznacza termin "samolot" dziewczyny ?
.....................................................
Ribi to nieciekawie się to złożyło
a opowiadaj dalej z ciążą wszystko ok??