reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
batonik śliczny pokoik.
klaudoos mnie tez to krocze tak boli że nie jestem w stanie nic zrobić, dla mnie masakrą jest wstać i zrobić kilka pierwszych kroków po dłuższym siedzeniu lub leżeniu, ból nie do opisania

batonik- sliczny pokoik bedzie miala królewna!!!! a Ty jak sie czujesz??? jeszcze troszke i swoją kruszyncię bedziesz tulila!!! bedzie dobrze!

Kate my urządziliśmy małej pokoik ale póki co będzie w naszym pokoju bo kupiliśmy tez kołyskę i na noc będzie przy łóżku :tak: też nie wyobrażam sobie zostawić takiej kruszynki samej w pokoju :no:

...co do pościeli to ja wyprałam i wyprasowałam ale na razie nie zakładam bo to trwa raptem 5 min i można to zrobić nawet po powrocie ze szpitala :tak: choć tez mnie korci :-p

... Kaludos ... zapisałam sobie Twój nr tel w komie (jeśli mogłam:zawstydzona/y:)także będziesz chyba jako pierwsza wiedziała o rozwoju sytuacji ;-) ... ogólnie czuje się nie źle ... męczą mnie te same dolegliwości co wszystkie ... ciągną więzadła i krocze, pachwiny ... mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... spać ciężko bo co chcę zmienić pozycję to prze mnie na siusiu i tak z 2x na noc doszliśmy już do 6-7 x na noc :sorry2: ... dziś powtarzałam wyniki bo mój gin kazał, od wyjścia ze szpitala znowu wzrosły i chciał mnie jutro już położyć na oddział, ale że od piątku aspat stoi w miejscu a alat wzrósł o 29 to jutro tylko mam ktg i usg a w poniedziałek na oddział :-( raczej już nie wyjdę przed rozwiązaniem chyba że na jakąś przepustkę :-(

batonik - to jakbyśmy juz nie miały okazji porozmawiać na bb to trzymamy kciuki kochana i jak tylko twoja córcia będzie po drugiej stronie brzunia to daj znac :-)

Batonik, to klaudoos będzie nas potem na bieżąco informować co i jak , ty też w miarę możliwości pisz potem co u Was ....trzymamy kciukasy

reklama
ciesze sie ze zapisalas numer, daj znac co i jak jak bedziesz juz w szpitalu!!!
mam wrażenie jakbym przejechała ze 30km na niewygodnym siodełku ... swietnie to ujelas!!!!! przypomnialas mi wlasnie ten bol po jazdach rowerowych:)

Do góry