Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo i fasolka byla donoszona i mama szczesliwa.
Hej widzę że rozmawiacie o wieku my z mężem oboje mamy 25 lat rocznik 85 dzidziuś był jak najbardziej planowany i myślę że to jest dla nas najlepszy czas na potomka :-)
agus dlatego pytam, bo ja tez karmie i powiedzial zebym odstawila. czytalam na necie, ze jak badania sa dobre i wszystkie ciaze byly urodzone w terminie i nie bylo poronien to mozna. narazie udalo mi sie odzwyczaic od popoldniowego cyca bo w domu jestem. gorzej bedzie z wieczornym i nocnym :-(. licze jednak na to, ze sama zrezygnuje jak sie sklad mleka zmieni.
chyba się zaczyna...
Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja od rana mam mdłości, wczoraj wieczorem ledwo zdążyłam do WC w czego efekcie góra z piżamy suszy się wyprana na kaloryferzechyba się zaczyna...
A mam takie pytanko, czy któraś z Was może zakupiła bądź w poprzedniej ciąży miała taki album Pierwszy album dziecka Kubuś Wlk. Księga Maleńs (1061872494) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mnie kusi i zastanawiam się nad kupnem, tylko na necie i w sklepach jest wiele rodzajów i nie wiem który najlepszy![]()

No ja już ten w sumie przeglądałam, bo są w Auchanie ale nie wiem czy to własnie "ten" chyba po wypłacie uderzę do Empiku może tam coś znajdę
Póki co wszystko zapisuję w starym notesie żeby nie zapomnieć najważniejszych dat![]()