Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdaje sobie sprawe ze z poczatku bedzie mi trudno i troche sie tego obawiam jak dam sobie rade z 2 dzieci i nie chcialabym, zeby starsza poczula sie odrzucona bo pojawi sie nowe dziecko. cieszy mnie jedna rzecz, ze miska jest coreczka tatusia i moge liczyc na meza ze jak cos zajmie sie nia.
Również uważam, że jeśli macie jakieś obawy to jak najbardziej róbcie te badania. Ja nie będę ich robiła, bo mam zdrowe dzieci i jestem przekonana, że to również będzie zdrowe. Przezierność karkowa mi wystarczy. No pisanie że robi się te badania aby zdecydować czy się usunie ciążę czy nie to przegięcie.
Przypomniało mi się, że na studiach miałam taką fajną profesorkę, która opowiedziała nam, że w czasie badań prenatalnych stwierdzono, że jej córka będzie kadłubkiem i miała zadecydować czy urodzi czy też nie. Urodziła. Na następne zajęcia przyprowadziła ją aby pokazać nam, że jest zupełnie zdrowym dzieckiem. Nie wiem co o tym myśleć, czy aż tak mogli się pomylić?
we Francji bardzo często się mylą, a tam przy najmniejszej wątpliwości na temat zdrowia dziecka jest ogromna presja żeby dziecko zabić. Tam badania prenatalne są prawie obowiązkowe, a te kobiety, które rodzą mimo złych wyników, często mają całkowicie zdrowe dzieci. Mieszkając tam z prawdziwym podziwem patrzyłam na rodziny idące z dziećmi z zespołem downa czy innym upośledzeniem, bo wiedziałam że musieli przeżyć dużo zła i szyderstwa od najbliższych, a nawet od przechodniów.
gdynianka1 jak to mowia nic na sile, wazne ze sie udalo i wszystko jest dobrze i dzidzia planowana.
MOlaGo no to musisz tam z fasolka porozmawiac i powiedziuec zeby przy usg nie pokazala pisiorkai okazala sie dziewczynka.
moja pierwsza ciaza to byla wpadka choc planowalismy dzidzie ale pozniej i miska urodzila sie w lipcu wtedy gdy planowalismy sie starac. wtedy bylismy dopiero miesiac razem oficjalnie i ta ciaza nas troche zaskoczyla ale i tak bylismy szczesliwi. druga ciaza planowana byla ale tez troche pozniej :-) no i znowu dzidzia miala inne plany.
Witam Was. Jestem Monika i będę mamą Styczniaka2011Termin porodu wyznaczono mi na 19 stycznia.
W domu mam już jednego styczniaka, ale z 2007 r.;-)
Synuś ma na imię Witek i urodził się 15 stycznia. Jak dobrze pójdzie to na 4 urodziny będzie miał rodzeństwo
A tak w ogóle to jestem zapracowaną BB-choliczkąJeśli przyjmiecie mnie do waszego grona to będę zaszczycona
![]()
Witam dziewczyny
jestem tu pierwszy raz i mam nadziejeze nie ostatni
termin mam na 14 stycznia 2011
sama ide na poczatku lipca na prenetalne i zoabcyzmy co to bedzie, jestem dobrej myśli
pozdrawiam