weronika87
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki ja juz nie spie od 4.00 bo sie denerwuje slubem......patrycja89 ale mi zrobilas ochote na tego serniczka;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze, ja wczoraj z moim poszalałam - bardziej on szalał a ja nic nie robiłam bo nie miałam ochotyoj amory to już kompletnie mi nie w głowie teraz!! ja też mam taki sam problem, też mało czasu ze sobą spędzamy, a jak już to ja się od razu denerwuje i mężuś zabiera psa na spacer żeby mi w drogę nie wchodzićwięc postanowiłam, że wyjadę z mamą na trochę i może jak się stęsknię za nim tak porządnie to będzie trochę lepiej
![]()
ja mierzylam brzuch i mam 103 cm a to dopiero pocvzatek, maz sie smieje ze non stop jem. sama tez to zauwazylam ale staram sie jesc czesto a malo zreszta nawet 2 kromek nie dam rady zjesc a herbatka smakuje mi jak nigdy. wszystko byloby ok gdyby nie tesciu, k.... przyczepil sie ze duzo leze i stwierdzil ze jestem 2 tyg we ciazy i udaje ciezko chora i co to bedzie w 7 m-cu to chyba trzeba bedzie mnie na rekach nosic. noz k... szlag mnie trafia jak go slucham wiec teraz stwierdzilam, ze jak cos bedzie pyszczec to mu powiem ze chyba zapomnial, ze w pierwszych 3 miesiacach jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia bo chyba nic innego do niego nie trafi bo to facet ktory uwaza, ze wszystklo wie najlepiej,.
a wogole to ostatnio mnie oswiecil, ze corka bedzie miec platfusa bo chodzi na bosaka no rece i nogi opadaja jak sie go slucha![]()
Czesc dziewczynki ja juz nie spie od 4.00 bo sie denerwuje slubem......patrycja89 ale mi zrobilas ochote na tego serniczka;p
No to się przywitam.
Mam termin na 30 stycznia.
Pozdrawiam

Normalnie nos zatkany i gardło pobolewa, a do tego jeszcze ten bolacy pęcherz
No jak nie jedno to cos zas innego się przyczepi
Ja tutaj sie bałam głupie zastrzyki dawac w brzuch, a mi z taka igłą ogromna przyjdzie sie zmierzyć
Normalnie padne przed badaniem
!!!! Ale najgorsze jest fakt usłyszenia od lekarza, że te badania sa też dlatego robione, że jak dziecko naprawde będzie niepełnosprawne to jak będziemy chcieli to oni mi tę ciąże usuną. A w takim momencie staje serce...mój mąż to aż zbladł...ja tego nawet pod uwage nie biore ale sam fakt usłyszenia czegoś takiego od lekarza to jest OKROPNY wstrząs!!!!!!!!!! Wogóle mi pierwsze co do głowy przyszło to jak można zabić w tak bestialski sposób własne dziecko tylko dlatego, ze lakarze coś tam przypuszczają i niedając tej malej istotce szansy do życia...tylko brutalnie mowiąc pozbyć się jak najszybciej problemu!!!!Matko przecież to już jest 16tc!!! to maleństwo czuje i wszystko ajjjj mnie az serce boli na samą myśl. Lekarz widział, że ja się bardzo zdenerwowałam, że coś takiego wogóle nam zaproponował ale powiedział, że i to musi nam powiedzieć. Ja prawie cały dzień przeplakałam wczoraj z tych stresów. A i tak najpewniej będzie wszystko wiadomo jak bedzie chłopczyk bo z dziewczynkami w tej chorobie to nic konkretnie może i nawet się niedowiemy:-( ojjjj same stresy....

Po będziemy się martwić jak zostanie haha, a teraz eeee olać takie problemy
Wżne by się dobrze czuć

Bo tylko sie nerwy traci, a i tak pewnie większe dyskusje nic nie dają...Ty się wyleguj ile chcesz, a on niech sobie tak mruczy pod nosem...i wydaje mi się, że z niektórymi ludzmi takie uswiadamianie nic nie daje;-)
!!!!! Oby wszystko się udało po Twojej myśli!!!! A ten serniczek to pewnie pysznosci
smaki narobiłaś

No to się przywitam.
Mam termin na 30 stycznia.
Pozdrawiam