• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

no my po imprezie, padam na pyszczek.

Fifi z prezentów zadowolony, jutro do przedszkola targa cukierki.

Ribi no mnie ostatnio też swędzi okropnie i też zaczęłam się zastanawiać jak wyniki morfologii, czy wszystko ok.

idę spać ....

reklama
podobno też herbata z malin działa.....ale nie wiem nie próbowałam....z resztą moncia co ty się tak nakręcasz....lada chwila Cię weźmie bez wspomagaczy:)

fogia może w 37 t.c. to normalne:)

kurdę narobiliście mi smaka na kopca kreta
trzeba będzie zrobić w któryś dzień, poza tym jeszcze mam babeczki, hmm
też by wypadało je uwolnić z pudełka :-D

a mi sie chce tak pobaraszkowac,zazdroszcze wam,ja mam twardnienie brzuszka,na nospie lece i do 16 stycznia mój cel dotrwania dlatego meza odstawiłam zeby nie przyspieszyc:(
dziewczyny jak to jest z dzidzia przed porodem,jest ruchliwe w brzuszku czy bardziej spokojne niz zwykle??:confused:

ruchliwa tak jak Ty dostajesz energii tak i dziecko (podobno). Ono też dostaje energii żeby przebyć tę podróż....tak mówiły polożne na SR. Tak samo przed porodem jest naturalne wypróznienie....bo organizm się oczyszcza:)

ja również nie próbuję żadnych olejków wolę nie kombinować bo pewnie mega sr** dostanę i nic więcej a potem do porodu pójdę wymęczona. Herbatka ale nie z malin ale z liści malin podobno może powodować skurcze. A sex też na mnie nie działa hehe jedynie M jest bardziej zadowolony ;)

Mnie też skóra swędzi na brzuchu ale jak się podrapię to są ślady że sucha wydaje mi się że tak już naprężona i że ciężko wchłania kremy itp

Jednie co czytałam to żeby się nie drapać bo można rozstępów dostać

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry