• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Ale dziś się dzieje aż się pogubiłam, ale super coraz więcej maleństw.
Klaudoos nic się nie martw napewno się dogracie i złapiecie rytm:-)

A ja dziś znów latam do kibelka, idę się już położyć. Pewnie jeszcze zaglądne co tam na gorącej:-)

reklama
klaudoos - najważniejsze, żebyś dużo sił miała.. śpij kiedy się da, my tu o tobie nie zapomnimy!!!!

mila mama - no to nie złe masz wspomnienia.. nie zazdroszczę.. teraz na pewno będzie lżej!!

ewcia - może zbiera siły na ten wielki dzień:-D

to ja też już się żegnam.. idę się kąpać a potem skończę czytać kolejny kryminał A. Christie..

DOBRANOC!!:-D:-D

Muszę Wam napisać, że jak tak sobie myślę o porodzie to ja nie chcę wcale jeszcze rodzić - mam strasznego cykora, JA JUŻ CHCIAŁABYM BYĆ PO :) Tak to dziwnie u mnie wygląda...

a ja miałam odwiedziny dzisiaj... przyszła teściowa, przyjechał znajomy i kuzyn Pawła... siedzieli i "rozluźniali się":/

a ja mam tylko nerwa bo zepsuła nam się zmywarka... i to wszystko trzeba myć... ręcznie... nie wspominając o kosztach naprawy...

jak nie urok to sraczka:/ jeszcze ktos mnie dzisiaj wkur...i i z nerwów urodzę:/

Ja pitolę, 6 dzieciaczków dzisiaj już jest, ale ruszyły do boju :)

monciaa - ale Ci współczuję, zmywarka to moja ukochana i niezastąpiona najdroższa prawa rączka :) Nie wyobrażam sobie życia bez niej i jeśli też tak bardzo ją cenisz jak ja to szczerze całym sercem jestem z Tobą :)))

Mówię do męża, że dzisiaj jest coś z księżycem i dlatego pewno te dzieci u nas tak się rodzą a on na to: " to ja cię dzisiaj już nie tknę" :)
Cwaniak ma jeszcze do 15 chorobowe i chce abym do tego czasu wytrzymała, bo potem dostanie zwolnienie - opiekę na mnie po porodzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 6 bobasow dzisiaj przyszlo na swiat niezle i moze jeszcze jakies sie dopisze :) A wiecie co Ja tak zaczelam czytac i moze nie potrzebnie ze w Uk nie robia lewatywy tzn slyszalam o tym ale ktos mi mowil kiedys ze jak sie rodzi to nie da sie zrobic kupy a tu sie naczytalam ze jednak kobiety robia i ze niby to dla polznej w Uk normalka ale Ja nie umiem tego tak sobie wytlumaczyc jakos sama mysl o tym ze moge tam im popuscic to mnie wkurza i mysle ze bedzie mnie troche stresowac.A wy wiecie cos moze na ten temat ze bez lewatywy sie nabrudzi czy jest to nie mozliwe bo JA juz sama nie wiem a w Polsce mialam lewatywe.Sorki za takei glupie pytanie ale mam glupie odczucia odnosnie tej sprawy.

reklama
Gosia27- ja gdzieś czytałam, niestety już nie pamiętam gdzie;/ że niestety można zrobić "niespodziankę";/ Od tej pory jestem wielką zwolenniczką lewatywy przed porodem. Ale może wcześniej sama będziesz odczuwała potrzebę i nic Ci się nie przytrafi.

Kurcze tyle nowych mamuś dzisiaj:D Może to przez zaćmienie słońca???:-)

Ja dzisiaj po wizycie i lekarz stwierdził, że brzuch wysoko, pozamykana jestem na 4 spusty i raczej przed terminem nic się nie wydarzy. Ja na to liczę, bo muszę jeszcze duużo rzeczy pozałatwiać, żeby móc się już tylko Wiki zajmować:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry