Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę, że też masz dziś dzień niechcieja. Ja mam stertę prasowania, muszę zakupy zrobić, Filipka z przedszkola przyprowadzić, chałupę posprzątać, ksiądz u nas dziś chodzi ...... ale nie chce mi się!!!!!!idę zrobić porządek ze sobą , umyć się itd...
niestety jestem zmuszona iść na pocztę dzisiaj wysłać to L4 ....
nikt tego za mnie nie zrobi![]()
Filipek nigdy jeszcze nie nocował poza domem. Generalnie zawsze, któreś z nas było przy nim jak zasypiał. Niby jest już duży, powinien zrozumieć ale ostatnio jeszcze tak dziwnie się zachowuje. Ciągle tylko mama i mama, nie odstępuje mnie na krok. Rodzice chcą go zabrać do siebie, mi się to nie podoba bo mieszkają od nas 70km, a on tam nawet zabawek nie ma. :-(fogia ja mam podobnie tez zastanawiam sie jak to bedzie z miska, bo jak 2 razy zostawala u rodzicow na noc to standardowo wieczorem byl placz gdzie moja mamusia. zreszta tak jest zawsze gdy ktos inny ja usypia :-( a jak pomysle, ze 3 dni jej nie bede widziec to plakac mi sie chce.
;-) Ale, kurcze, ja chyba jestem jedyną na tym wątku, która wolałaby jeszcze się nie rozpakowywać
Wolę poczekać do terminu
;-) Albo przynajmniej do 15-go, kiedy to Wituś ma swoje 4-urodzinki ;-)też tak mam, strasznie się stresuję i tym co będzie z FIlipkiem i bardzo się boję samego znieczulenia i cięcia. :-(
Myślenie kobiet bardzo się zmienia jak są bliskie porodu i już po nim. A nie ma co ukrywać, że sytuacja finansowa rodziny jest bardzo ważną kwestią przy wychowywaniu dzieci oraz to ile czasu, my rodzice, możemy tym dzieciom poświęcić.
Czeka mnie ciężki okres podejmowania decyzji co dalej począć ze sobą w kwestii zawodowej 
Fogia, Ty pracujesz w szkole i wynagrodzenie masz wypłacane z góry? To albo sobie tak do przodu policzyli i potem poprawią (macierzyński można mieć do dwóch tygodni przed porodem, tylko mało kto z tego korzysta), albo się pomylili... Ale jak dalej będziesz miała zwolnienie, to pewnie Ci to wyliczą jak należy :-)wiecie co, M. przywiózł mi dziś z pracy odcinek z pensją za styczeń, a tam do 26 chorobowe, a od 26 do 28 urlop macierzyński. Skąd oni to wzięli???? Zwolnienie mam do 13.01. Zachodzę w głowę i nie rozumiem.