Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
będę trzymaćCieszę się bardzo że z waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku. Ariska głowa do góra na pewno wszystko będzie dobrze, ciesz się że lekarz od razu reaguje a nie zlewa sprawy. Ja mam wizytę jutro o 15 więc trzymajcie kciuki żeby i u mojego dzieciaczka wszystko było w porządku
my wróciliśmy właśnie, usg z godzinną obsuwą, dobrze że koleżanka się starszakiem zajęła, bo mąż wyjechany.
Mamy 13 tygodni, 7 cm wzrostu i wszystko w normie. No, może oprócz wiercenia, to jest wysoko ponad normą
jutro muszę wcześnie wstać, bo na rano na badania krwi, moczu i takie tam, więc postaram się wcześniej Jaremę położyć dzisiaj, może się uda. Trzymajcie się wszystkie i do zobaczyska jutro!
To dobrzei juz po wszystko ok krwiaka juz nie ma cale szczescie i wszystko juz idzie z gorki ale jestem zadowolona
no i usg genetyczne pierwszego trymestru trzeba zrobic prywatnie ceny w kraku od 150 w gore masakra :-( a z kasa krucho no ale coz trzeba wykombinowac bo dziecko najwazniejsze