C
claudia4you
Gość
mi też się zdarza taki ból nawet w piersiach jakby ktoś od środka rozciągał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczymy, co mąż powie. Mam tylko nadzieję, że po umyciu głowy będą się jakoś układać.
Ja mam już jedna szufladę pełną ciuchów i wyprawkę u kuzynki w domuA ja czekam na moje skarby
Wiki na chwilę u dziadków, mąż o 16 wróci z pracyI jedziemy na te zakupy
A u nas za chwilkę będzie burza.
Powiedzcie mi czy wy już szykujecie coś dla maleństwa?? Jakies ubrania, wózek, pościel itd?? Pokoik?? Ja kompl;etnie o tym narazie nie myślę...
bo jakby nawet tylko przez parę dni po urodzeniu miała mieć nazwisko mojego byłego męża (ja po rozwodzie nie zmieniłam), to bym sobie chyba zęby zgryzła 
!!! Dzieciatko rozłożyło szeroko nogi i nawet laik poznałby i stwierdzil ze to wystajace pomiedzy to ...pitolek i jajka
. A dzieciaczek jakby czekał na sesje zdjęciową i że ma się własnie teraz rozkraczyć: pokazał klejnoty i oświecił nas że napewno nie będzie Agatką (bo takie imie wybralismy dla dziewczyki) !!! Mamy juz synusia i ja bardzo nastawiłam się na dziewuszkę, sukienki, warkoczyki itd. Przez momencik zrobilo mi sie smutno ale juz jest ok
Kochać będę bez względu na płeć. Mój twierdzi że nastepnym razem będzie córcia... Akurat! Chyba jednak jestem stworzona do rodzenia chlopaków
a płeć akurat nie zależy od Ciebie tylko od Twojego m ;-) ;-)