Karolcia1125
Fanka BB :)

Na poczatek GRATULACJE DLA NOWYCH PRZYSZLYCH MAMUSIEK

aga bb tak mi przykro, ze Twoj synus tak strasznie z ta temperatura musi sie nameczyc:-( mam nadzieje tylko, ze moze jest juz cos lepiej ale naprawde goraczkuje strasznie...i najgorsza jest ta bezradnosc jak dziecko tak cierpi ajjj...Trzymajcie sie cieplusio i ucaluj synusia od nas!!!!! Daj znac jak sie czuje!!!!
feline30 u mnie miedzy dzieciaczkami jest rowny rok roznicy;-) Ja jestem tego pewna, ze sobie dasz rade i to zobaczysy, ze bez problemu;-) wiadomo stres bedzie ale tylko na poczatku bo trzeba bedze sobie dzien rozplanowac inaczej i wogole wszystko ale wiadomo najwazniejsze jest to by nikt sie niepoczul pokrzywdzony;-)

A o miosc naprawde sie nie martwcie ona przychodzi sama i wszystko staje sie jasne

joasiab no to witaj w klubie z takimi dolegliwosciami;-) Mam nadziej, ze z tymi plamieniami bedzie u Ciebie wszystko dobrze

A co do ospy oby to jednak nie bylo to

kasiulek85 no to oby Twoje marzenie co do plci sie spelnilo albo bedzie jeszcze cudniejsza niespodzianeczka

elfa75 to ostatnia miesiaczke mialas dokladnie tak jak ja;-)...Ja ide dopiero na wizyte we wtorek wiec cos wiecej moze bede mogla Ci powiedziec...bo jak juz pisalam to niemam pojecia, a szkoda:-(
A ja dopiero teraz po calym dniu sobie siadlam i juz czuje, ze jak dzeci spac poloze to sie z bolu krzyza bede zwijac

wogole przepraszam Was za pisownie ale niemam w tym laptopie polskiej klawiatury

Ostatnia edycja: