reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny jeszcze niedoczytałam wszytskiego co od wczoraj napisałyscie ale zaraz nadrobie:)
Madlen lubie flaki ale dobrze przyprawione wiec nie kazde mi smakują ale te robiła mamusia:) są pyszne... a raczej były bo juz ich nie ma :)

A no własnie robiłam Glukoze na czczo i po obciazeniu 2 godzin 75g..... i co na czczo super a po wypiciu glukozy siedzialam grzecznie na kresełku i czytałam gazetki ale po 45 minut pomyslałam ze wyjde przed laboratorium i zaczerpne swiezego powietrze ... no tam na trawniku została moja glukoza ( całe szczescie nikt akurat nieprzechodził obok i krzaki były wysokie ) laborantka stwierdziła ze pewnie bedzie do powtórki .. no ale ja do niej mowie ze w sumie jak juz jestem to odsiedze te pełne 2 godziny i zeby mi tylko zaznaczyła ze po prawie godzinie zwymiotowała... przy Tomaszku dru
gi raz nie musiałam robic glukozy a tez zwymiotowałam a wynik przy Tomciu miałam jeszcze nizszy cukier niez przy obciazeniu... w kazdym razie czekam na wynik i we wtorek lece do gin ( pewnie bedzie kazała powtórzyc ale moze w miejszej dawce ) pózniej zrobiło mi sie słabo... zjadłam paczka.... obiad.. i dopiero zaczynam odzywac:(

reklama
hej dziewczyny jeszcze niedoczytałam wszytskiego co od wczoraj napisałyscie ale zaraz nadrobie:)
Madlen lubie flaki ale dobrze przyprawione wiec nie kazde mi smakują ale te robiła mamusia:) są pyszne... a raczej były bo juz ich nie ma :)

A no własnie robiłam Glukoze na czczo i po obciazeniu 2 godzin 75g..... i co na czczo super a po wypiciu glukozy siedzialam grzecznie na kresełku i czytałam gazetki ale po 45 minut pomyslałam ze wyjde przed laboratorium i zaczerpne swiezego powietrze ... no tam na trawniku została moja glukoza ( całe szczescie nikt akurat nieprzechodził obok i krzaki były wysokie ) laborantka stwierdziła ze pewnie bedzie do powtórki .. no ale ja do niej mowie ze w sumie jak juz jestem to odsiedze te pełne 2 godziny i zeby mi tylko zaznaczyła ze po prawie godzinie zwymiotowała... przy Tomaszku dru
gi raz nie musiałam robic glukozy a tez zwymiotowałam a wynik przy Tomciu miałam jeszcze nizszy cukier niez przy obciazeniu... w kazdym razie czekam na wynik i we wtorek lece do gin ( pewnie bedzie kazała powtórzyc ale moze w miejszej dawce ) pózniej zrobiło mi sie słabo... zjadłam paczka.... obiad.. i dopiero zaczynam odzywac:(

Wydaje mi się, że wymioty po prawie godzinie nie powinny mieć wpływ na wynik końcowy.

bial_a nawet nie mow mnie tez czeka 75 i jak sobie pomysle, ze w pierwszej ciazy prawie zwymiotowalam to mam dosc na sama mysl. teraz powiedzialam mezowi, ze idzie ze mna bo ja nie bede sama siedziec 2 godz znajac mnie moze cos mi sie zdarzyc.

dziewczyny macie tempo nie zle nawet nie wiem czy was nadrobie bo jutro znow mnie nie bedzie przez week a piszecie duuuze ilosci postow.

Kurcze taka fajna pogoda a mi chyba pozostanie siedzenie w domku dzisiaj, jakoś tak się złożyło że nie trzeba mi nigdzie iść, a szkoda.....

Witam:-)
My ze spacerku wlasnie wrocilismy i musze teraz odpoczac, bo duzo kilometrow zrobilismy. Kondycja juz nie taka jak kiedys;-).
My jestesmy zadowolenia ze zdjec slubnych, przynajmniej ja:-D. Moj maz jest troche bardziej wymagajacy jesli o fotografie chodzi, nie jest fotografem, ale zna sie troche na tym i jest grafikiem, wiec zdjecia tez musi obrabiac;-).

A co do filmu - to my nie zamawialismy, tylko brat meza troche krecil swoja kamera. Generalnie my nie lubimy filmow weselnych, bo nas zwykle nudzi ich ogladanie:-D, ale chcielismy miec chociaz troszke tak dla siebie, wiec to co mamy nam wystarcza w zupelnosci:tak:

Ewcia_822 moj maz tez pracuje na photoshopie :tak:i zawsze mowi, ze ten program ma tyle mozliwosci, ze ciagle trzeba sie go uczyc :-D , a juz pracuje na nim troche lat.

moniaivoy ja wlasnie sama robilam taki pokaz zdjec z podkladem musyzcznym:tak:. Rozne utwory do roznych zdjec, tak zeby tekst tez troche pasowal, nawet smiesznie wyszlo :-) W kazdym razie wszystkim sie to bardzo podobalo i mowili ze to lepsze niz film, bo nie bylo nudne i nie za dlugie.

Malta super ze wynik dobry i masz to juz za soba :tak:

b_iala no to niezle, mam nadzieje, ze ja nie zwymiotuje :-D zwykle nie mam tendencji do tego, ale kto wie skoro bede na czczo...

Ewcia_822 moj maz tez pracuje na photoshopie :tak:i zawsze mowi, ze ten program ma tyle mozliwosci, ze ciagle trzeba sie go uczyc :-D , a juz pracuje na nim troche lat.

Tak, to prawda. Ma ogrom możliwości. Ja na początku oglądałam filmy instruktażowe a później już sama go obcykałam, mój mąż do dziś nic w tym programie nie zrobi...

Dzień dobry wszystkim!:) Dziękuję ślicznie za powitania! jejku zauważyłam, że tak od ranka już piszecie :) ja niestety nie mam jak , niby wstaję ok 7 , wyprawiam ,,mężą,, albo sam się wyprawia do pracy, potem zapadam jeszcze w drzemkę :) niekiedy kilku godzinną:) ale to jest niestety skutek bezsenności , na którą cierpię od kilku tygodni..;/ potem biorę się za obiadek, w międzyczasie wyprowadzam naszego labradora, po południu lecę na zakupy, po obiedzie jedziemy gdzieś w góry na 2h z pieskiem pochodzić i popływać(piesek) :) a mi spacerek też się przyda :) dzidzia wtedy śpi sobie taka dotleniona i kołysana :) Giovanessa! a propos Bielska, to mieszkam zaledwie od miesiąca...nie wiem jeszcze gdzie rodzić, nie znam za bardzo szpitali, bazuje tylko na opiniach z internetu...generalnie to jestem z Mazur:) aha w ogóle nie wiem czy wiesz, 30.09 w hotelu Vienna jest spotkanie kobiet w ciąży z różnymi atrakcjami! taka ogólnopolska akcja! chyba się wybiorę:) Test obciążenia glukozą już miałam..nic przyjemnego, jak dla mnie:)

Tysia - no to super, ja też się wybieram do Vienny ;-)
A gdzie rodzić to ja sama też jeszcze nie do końca wiem, więc tym akurat się nie przejmuj :-)

Dziewczyny a gdzie są jakieś informacje na temat tego spotkania w hotelu vienna?? Może tez bym sie wybrała :)

Damquelle własnie myślę na rolkami. Ale moja Wiki ma bardzo mała stopę a rozmiary są od 27 a ona ma 25-26 :) Ale myślę, że może takie 27 mogłoby być?? Jak uwazasz???

reklama
Do góry