Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mialam 75 g po 2h 69 na czczo 91 chyba i u mnie stwierdzono hipoglikemie,powinnam jesc co 2h zeby nie mdlec. ale 49 to mimo wszystko malo, skonsultuje to z lekarzem ogolnym, mozesz miec to co ja, mi moja endokrynolog (jest tez specj. chorob wewnetrzynch) powiedziala ze musze uwazac i zeby miec cos slodkiego w torebce bo jak tylko zaczne drzec moge wpasc nawet w spiaczke!! oczywiscie nie doprowadzam siebie do takiego stanu, ale fakt jestem czesto glodna- az na zoladku mi nie dobrze!!a ile mialams na czczo?Witam :-)
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta :-)
nie było mnie chyba ponad 3 tygodnie!
i jeszcze pewnie przez najbliższe półtora mnie nie będzie, bo w pracy masa spraw, teraz byłam cały tydzień na szkoleniu...
we wtorek wróciłam o 23, w środę koło 21, w czwartek o 20... w piątek o 18.. masakra... ledwie żyję po całym tygodniu, a dziś oczywiście od rana sprzątanie po całym tygodniu.
czy któraś z Was miała wyniki obciążenia glukozą 50gr po godzinie ---> 49 ??
norma dol na jest chyba 70, więc mam dużo poniżej...
czy miałyście podobnie?
lecę spać
dobrej nocki.
ja pobudek nie mam ale nad nami mieszak rodzina z bracmi okolo 20 letnimi masakra co tam sie dzieje okolo godz 16!!! tak sie walą, klną rzucaja o ziemie ze ja z nerwowo wychodze albo na balkon albo na spacer! poprostu masakr!!!Hej girls
my mieliśmy dziś pobudkę o 7 ponieważ nasze dwie sąsiadki kłóciły się o za głośno grający telewizor. Tak się darły i waliły w drzwi, że cały blok miał przymusową pobudkę.
Ale za to u nas dziś przepiękne słońce i bezchmurne niebo. Aż żyć się chce. Mamy dziś w planach wyjazd na działeczkę moich dziadków, cała familia będzie zrywać jabłka, a później piec kiełbaskę i ziemniaki w ognisku. Już się nie mogę doczekać, szczególnie tych ziemniaków.
joasiab ucałuj córcię i przekaż życzenia:
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!
https://www.babyboom.pl/forum/Niech... swej wesołej minki, dziś są Twoje Urodzinki!
Miłego dnia dziewczynki!

Mam nadzieje, ze juz niedlugo odpoczniesz od pracy!