Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobry wieczór dziewczynki! wykorzystałam cały transfer internetu na miesiąc...i niestety nie było mnie jakiś czas..tak mnie pochłonęło oglądanie porodów z sieci , że mam za swoje, teraz mogę korzystać z internetu m, ale tylko jak z pracy wróci,i mi łaskawca pożyczyi tylko przeglądać mogę..wrrr...a wogóle mam ogromniasty problem, wczoraj wieczorem strasznie twardniał mi brzuszek, a po chwili się rozluźniał i tak mniej wiecej co minutę..przez kilka godzin, dzisiaj też mam twardy prawie cały czas nawet m zauważył, i nie wiem co robić..czy to groźne...naczytałam się w necie różnych rzeczy i mam taki mętlik..nic mnie boli w sumie..

Powinien dać Ci pracodawca, jeśli wypłaca Ci zasiłek - ale uważaj, żeby nie wpisał na nim 0, jeśli to dla Ciebie ważne - bo czasem trafiają się tacy czepialscy, dla których zasiłek chorobowy to nie dochody, które powinni poświadczyć.bry
dziewczyny mam pytanie potrzebuje zasw o zarobkach czy da mi to pracodawca czy zus bo od czerwca jestem na L4.
Ja zamawiam w sklepie w Toruniu, bo ceny takie same jak w internecie i transport gratis, a w razie reklamacji nie muszę wydawac na kuriera.zielona - czy zamówiłas juz te mebelki.. bo ja kurcze weszłam w allegro i w wyszukiwarke wpisałam smile.. o wyszło sporo sprzedawców.. a ceny to sie rózniły bardzo! kurcze nawet prawie 100 na meblku.. ja jeszcze nie licytowałam ... bo nie mam PLN
Polecam Dr Housa. Mój mąż sie śmiał, że urodziłam Piotrusia o tej godzinie o której zaczynał się ten serial heheheWitam:-) Ja mam dziś totalnego lenia. Wczoraj byłam w pracy cały dzień i wieczorem czułam się jak połamana, wszystkie kości czułamDlatego dziś odpoczynek
Im jestem wyżej w ciąży tym mniej sił i nawet coraz mniej na bb piszę ale to pewnie praca wysysa ze mnie wszystkie siły. Musze poszukać ciekawego serialu do oglądania. Niedawno skończyłam oglądać "Chirurgów". Może znacie serial godny polecenia?
Tysia ja w poprzedniej ciąży raz cos takiego miałam, że przez pare godzin twardniał mi brzuch, nawet leżenie nic nie pomagało, ale po paru godzinach przeszło i już więcej nic takiego się nie powtórzyło, chociaz brzuszek twardnial kilka razy w ciągu dnia to nie trwało to długo tak jak wtedy, a Piotrusia urodzilam tydzień po terminie.dobry wieczór dziewczynki! wykorzystałam cały transfer internetu na miesiąc...i niestety nie było mnie jakiś czas..tak mnie pochłonęło oglądanie porodów z sieci , że mam za swoje, teraz mogę korzystać z internetu m, ale tylko jak z pracy wróci,i mi łaskawca pożyczyi tylko przeglądać mogę..wrrr...a wogóle mam ogromniasty problem, wczoraj wieczorem strasznie twardniał mi brzuszek, a po chwili się rozluźniał i tak mniej wiecej co minutę..przez kilka godzin, dzisiaj też mam twardy prawie cały czas nawet m zauważył, i nie wiem co robić..czy to groźne...naczytałam się w necie różnych rzeczy i mam taki mętlik..nic mnie boli w sumie..