ja właśnie czekam na odp czy jest rozmiar i zamówię buty m na allegro....aukcja dotyczy 45,5 a Mi potrzeba 47,5 Na górze przy nr aukcji mają napisaną rozmiarówkę od 4o-stu coś do 47,5 napisałam zapytanie do sprzedwacy czy mają taki rozmiar...ale pierdoła taka ze mnie ze nie napisałam nr aukcji o który mi chodzi....odpisał abym mu podała nr aukcji...a to sobie musiał pomyśleć....Taka zakręcona teraz jestem.
Jeszcze osd wczoraj nie otrzymałam odp czy mają wielorazowy worek do mojego odkurzacza,bo jednorazówki mi się skończyły,chciałabym wreszcie poodkurzać-od 3 dni nie nada;(chyba zadzwonię dziś do nich...bo zanim mi odp i dojdzie worek to ruski rok minie,i będę musiała ze szczotą zasuwać całe mieszkanie.a 59zł za worek wielorazowy to nie duzo uważam,a bez przerwy z odkurzaczem latam i dom i w aucie więc szybko worek mi się zapełniał.
Malta-super ze dzialeczka juz uprzątnięta
jeszcze chciałam się zapytać czy jak ktoś podpisuje umowę o pracę na czas określony np.4 lata to musi pracować te 4 czy może np.po roku się zwolnić??czy są jakieś haki ?Moze pytanie banalne,ale ja w tym temacie sie nie orientuję...bo u siebie pracuję.