reklama

Styczen 2011

reklama
Witam wieczorowo :)

Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał :( Masakra

Klaudoss dziękuję, że się martwisz...Edyta już po. I okazało się, że to wcale nie była ciąża pozamaciczna tylko jakieś ciałko krwiste na jajniku. Podobno zrobiło się od stymulacji jajników przed in vitro. Na szczęście usunęli. Z ciążą narazie OK.

Dziewczyny czy was też tak boli krocze?? Mnie te kości w kroku bolą tak okropnie jakby mnie ktoś kijem bejsbolowym tam zlał :( Masakra

Klaudoss dziękuję, że się martwisz...Edyta już po. I okazało się, że to wcale nie była ciąża pozamaciczna tylko jakieś ciałko krwiste na jajniku. Podobno zrobiło się od stymulacji jajników przed in vitro. Na szczęście usunęli. Z ciążą narazie OK.

To dobrze, niech się bidulka trzyma tam mocno

co do bólu to mi kolana dokuczają ostatnio i brzuch po wczorajszym boksie bolał.
krocze też jak sikam czasem boli

Kochane zmieniacie avatorki, a zawsze po nich rozpoznawałam czyj post czytam :-P ale trochę utrudnienia widzę dajecie :-D
Oglądam "Kocham Cie Polsko" i Was podczytuje, wszystko zapomniałam co miałam odpisać ahhh ...
Mąż poszedł na nockę a ja troszku poleniu****e hehe :-D

blondi dziś jakieśtakie podłe humory na forum więc chociaż się pocieszymy zmianą avatarków:) a to fakt że człowiek sie przyzwyczaja do fotek i później trudno się przyzwyczaić:)

reklama

mnie tez wlasnie krocze pobolewa

dzieki Bogu ze to nie pozamaciczna... mniejsze zlo te krwiaczki.. szybko dojdzie do siebi i skupi sie juz tylko na ciazy.. bedzie dobrze.. ty tez sie trzymaj.. bedziecie mialy bobaski w tym samym wieku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry