Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja chciałam się drzemnąć jeszcze a tu u góry sąsiad wierci niemiłosiernie głośno, wrrrrrrrrrrrr już mnie głowa boli od tego

Cześć Dziewczynki! Co do tego grzania, to napiszę jeszcze, że nie da się nic zrobić. Bo w domu "MUSI być ciepło" (czyt. ok.26st. :-() "No i w ogóle kto to słyszał o otwieraniu okna w zimę?! Przecież nie po to się pali w piecu"... Oczywiście są to słowa mojej rodziny. No nic. Najwyżej będę musiała stoczyć niejedną wojnę, ale postaram się postawić na swoim, dla dobra ogółu. Muszę tylko kupić sobie termometr i to jak najszybciej, żeby już och powoli przyzwyczajać.
Claudia, ja też mam teraz problemy z katarem. Mam zapchane zatoki i od przedwczoraj rano wydmu****ę skrzepy krwi. Dziś po takim "zabiegu" nawet zaczęła mi lecieć krew z nosa. No, ale tak to jest, jak się ciężarną (kompletnie nieasertywną:-/)wykorzystuje, jako opiekunkę do chorych dzieci... Eh...