martusia29
Fanka BB :)
Ja też się z Wami na dziś żegnam....ide na Na Wspólnej i M jak Miłość.i wreszcie się położę jeszcze tylko do pieca polecę dolożyć.I malego muszę obudzić bo usnąl mi na kanapie.Do jutra kobietki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki:-)
ja już wróciła z sesji, ledwo żyje strasznie się umordowałam. Było super ale te wyginanie się i przyjmowanie różnych pozycji mnie wykończyło. Fajnie że mężuś był ze mną bo niektóre fotki były śmieszne i się uśmialiśmy:-) Niestety zdjęcia do odbioru dopiero za 4 tygodnie więc muszę uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć efekt finalny.
Nadrobię was trochę później bo teraz muszę się położyć bo brzuszek twardy i kręgosłup mnie boli.
... a bo myślałam że dla tych w brzuszku bo ja upatrzyłam sobie klupś safarii czekam tez na opinię
![]()

Madlen80
monciaa to pewnie hormony ;-)

Blondi[/B] no to super , ze jestescie zadowoleni z zajec :-)
DrBrown znam ta firme, ale nie uzywalam tych butelek. Pewnie sa dobre, bo tez nie sa tanie chybaAle to tez pewnie zalezy, jednemu maluszkowi podpasuja a drugiemu nie, jak ze wszystkim.
:-)