reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

My wróciliśmy z miasta
najadłam się :-D chciało mi się pączka, a że nie pojadłam to dołożyłam kanapką ze śledziem i ze sałatką, w domu zagryzłam gruszką :zawstydzona/y: wstyd tak jeść

reklama
Kate - Życzę Tobie, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość. Mam nadzieję, że nigdy nie zaznasz cierpienia, a troski będą tylko wspomnieniem. I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń.
Malta - ucałuj synusia od nas i udanej zabawy urodzinowej jutro :-)

1.inhalator i frida i Olbas Oil na noc kropelka-dwie (bo bardzo mocne) na piżamkę

On ma prawie dwa latka? nadal je w nocy? nadal mu zmieniasz pieluszkę?

ja pieluchy nie zmieniam w nocy odkąd Kaja nie robi w nocy kup czyli powiedzmy odkąd skończyła pół roku
oduczyłam jedzenia w nocy gdy miała rok, trwało tydzień
tydzień nie spania-płaczu itp. ale opłaciło się :tak:
gabriella wszsytko zalezy od dziecka, nie doluj bialej;) moja chrzesniaczka w styczniu ma 3 latka a dopiero latem moja mama nauczyla ja chodzic bez pieluchy, a jej siostrzyczka majac rok i 7 mies chodzila juz bez i wolala.. wszystko zalezy od dojrzalosci psychicznej dziecka.. kazdy dzidzius sie rozni!!!!

biala- ja wiem ze juz niedlugo napiszesz o sukcesie;)

ja bylam na spacersku z psem- zmarzlam zmoklam i zlamalam jedyny parasol;/
teraz robie obiadek- czyli rosolek- po tanich kosztach bo portfel coraz chudszy a do wyplaty jeszcze tydzien;/ a w niedziele zrobie makaron z smietana cukrem i jagodami..

gabrielle :) a no tak ma prawie dwa latka... ale to nie jest tak ze zmieniam mu w kazdą noc.. ale czasmi mu zmieniam bo jest zasikana... a niechce ryzykowac odpazeniem ( zwłaszcza ze mój mały spi przykryty po samą szyje... i rozkrycie sie w nocy graniczy u niego z cudem...) co do karmienia.. to tak jak pisałam ja uwazam ze jesli wypija mi o godzinie 20 : 270ml mleka... i pozniej w nocy wypija kolejne 2500ml.( to znaczy ze jest głodny ) pozatym karmiłam go jeszcze nie dawno o 12 w nocy ( i sam z tego zrezygnował wiec wydaje mi sie ze poczekam jeszcze troszkę moze sam zrezygnuje wogole z karmienia skoro nie zawsze jest tak ze budzi sie w nocy.. czasami dopiero koło 5 -6 rano.. i wtedy mówi ze zrobił siku i ma mokrą pieluche( jak ja mu zmienie pieluche w trakcie jego snu to jeszcze spi do godziny 7-8 rano.. atak to o 6 pobudka.. bo zanim zawoła zeby do niego przyjsc to jest rozbudzony,..
kate 1980 --- spełnienia marzen !!!

ja dzis na obiadek robie placki ziemniaczane z sosikiem grzybowym :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, czy Wam też tak szybko leci czas?
Ja sama nie wierzę, że to już koniec października...
Niektóre z nas za dwa miesiące będą miały bobaski w ramionach... Niby aż dwa miesiące, ale to jednak tak szybko zleci...
Ja cały czas jeszcze nie dowierzam, że udało mi się zajść w ciąże, że noszę pod sercem wyczekanego synusia, a tu już 2/3 za mną...
Do porodu to absolutnie nie jestem jeszcze przygotowana... Jeszcze tyle czasu :)))

Do góry