reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Damqelle -
najlepszego w dniu urodzin ;)
a w tym szczególnym dniu
płynie modlitwa ta:
Niech Bóg Waszą dziecinę
W swojej opiece ma,
Niech ześle swoje łaski,
Wypełni nimi dom,
Niech radość, miłość, szczęście
Da Ci radość dzisiaj
i we wszystkie wspólne potem dni :)

Dobranoc Kochane:) do zaklikania:)

reklama
Damqelle wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
zdrówka przede wszystkim dla Ciebie i Maleństwa :D
Fajne takie podwójne urodzinki, a teraz jak najmłodsze przyjdzie na świat będziecie mieli pretekst do zabawy w zimie;)

Witam wieczorową porą :-)
Dziś mam już za sobą połowkowe usg, mogę głęboko odetchnąc z ulgą - z moim dzieckiem wszystko jak najlepiej, serce bije prawidłowo, cztery komory serca idealne, przepływ krwi między mną a moim dzieckiem w najlepszym porządku. No i oczywiście wiem już, ze to będzie Michał, dzisiaj nie uciekał tylko od razu rozkraczył nożki i pokazał swoje klejnotki ;-) tylko przy zdjęciu w 3d zakrywał rączką buźkę... w sumie ma synek rację, coś musi pozostac niespodzianką ;-)
jak będę miec troszkę więcej czasu to postaram się wkleic zdjęcie mojego maleństwa:-)
a teraz szczęśliwa kładę się spac, gorąco was ściskam :-)

hejka Babeczki:*
ja tam z wieczorka bo mezus spi...a mnie sie niechce;:)( tz.wsumie nie moge zasnac...
dzis bylam w Sklepie i troszke poszlalam nie duzo ale zawsze cos....pokazuje moje zdobycze dla Orzeszka jak to M. mowi:)bo nadal twierdzi ze bedzie Cora wiec nie mwoi Przemus)

Załączniki

• Zdjęcie1214.jpg
    Zdjęcie1214.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie1216.jpg
    Zdjęcie1216.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 61
  • Zdjęcie1218.jpg
    Zdjęcie1218.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 61
Hej girlsy
witam wczesną porą. Mój M. już od godziny w drodze, a ja po pożegnaniu nie mogę zasnąć. A kiedyś tak nie cierpiałam rannego wstawania......;-) Dziecię jeszcze śpi więc idę po herbatkę i w spokoju poczytam coście tam wczoraj naskrobały.

Damqelle
kochana moc buziaków urodzinowych!!!!!! To Ty już panienka jesteś czy lewik???
Gdynianka gratuluję takich dobrych wieści. I płeć poznałaś i się pewnie uspokoiłaś, że bejbik zdrowy, super wieści.
MOlaGo
rozczulają mnie takie maleńkie ciuszki. I strasznie mi się podoba to określenie - Orzeszek - urocze.

Witam sie porannie :-)

Damqelle
wszystkiego dobrego z okazji urodzin :-)
gdynianka1 gratuluje dobrych wiesci i synka :-D . Ciesze sie, ze wszystko super z dzidziusiem:tak:
MOlaGo ubranka przeslodkie :-)

A mnie dzisiaj obudzilo wiercenie w scianie... Sasiad cos chyba remontuje, ehhh sobotni poranek...Dobrze, ze juz 8 godzina byla, to i tak jak na mnie juz pozno, bo zwykle wstaje kolo 7 lub nawet wczesniej /tak jak syn wstaje/.

Witam!

Damqelle wszystkiego naj naj
gdynianka1 fajnie że synuś i najważniejsze że wszystko oki :)

MOlaGo fajne ciuszki ja ostatnio przeglądałam ciuszki po moim synku nawet sporo tego mam, ja meliniara jestem wszystko odkladam no i teraz się przyda

Damqelle wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

no i gdynianka gratuluje synusia.

ja dzis w nocy milam spokoj michaska przesoala calutenka w swoim lozeczku ( co moze zdarzylo sie chyba 2 raz ) ale za to pobudke o 6 rano zrobila. na dodatek 2 razy przytulalam porcelane lazienkowa eh lobuzele daje w d mamusi.
od wczoraj jakos bardziej jestem pewna, ze bedzie antosia bo jak moj polozyl reke na brzuchu dzidzia zaczela sie przeciagac i jak nigdy ja czulam :-D. no ale mam nadzieje, ze we wtorek bede wiedziec.

Dziękuję serdecznie wam kochane za życzenia a Blondi za piękny wierszyk. Wy jak nikt wiecie jakie jest w tym roku moje największe życzenie urodzinowe :)
Gdynianko - ja ci zazdroszcze i cieszę się z Tobą, mnie połówkowe czeka we wtorek - doczekać się nie mogę ale i stres już mnie zbiera.
Ewcia- tort super, choć takiego nie dam rady upiec ;) Fogia - ja lew jestem całym pyskiem, a nie widać? Ania jest z pierwszego dnia panny.

reklama
Do góry