reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Carri-ja byłam na weselu ostatnio -na początku sierpnia,zatanczyłam z męzem dwa wolne tance przytulańce,porozmawiałam,pojadlam-mniam i po oczepinach pojechaliśmy do domku:)ginek mój nie widział problemu,jak jest ok to zebym nie szła.:tak:
eevciaa-no super,będę uważnie śledzić teleekspres i panoramę:):biggrin2:
Madie-ja też jestem jak najbardziej za...Do szkoły tak ,ale nie wiem jak jest w przedszkolu???wiem ze dzieci mają swoje święto-pasowanie na przedszkolaka-jakos pod koniec września i wtedy to jest wszystko tak bardzo uroczyście-białe koszule,zółte muchy i czarne spodenki:):-)

reklama
claudia-dzięki,tak chyba zrobię.Jak będą wszyscy w koszulach,to najwyzej poproszę panią aby go pózniej przebrała przed obiadem-a jeśli nie to dobrze ze temat wybielaczy był poruszany:-)bo biała koszula do obiadu+np. spagetti albo coś takiego,już sobie wyobrażam hi hihi:rofl2:

Witam :) postaram sie przeczytać co od wczoraj napisałyscie:)
Mam psiaka u siebie :) trochę zakrecona Dejzunia była wczoraj, ale odnalazła się :)
A ja się rozchorowałam, cala noc nie spałam bo się męczyłam z gardłem tak mnie piekło i bolało, że ledwo dałam radę do 8ej wyleżeć w lóżku zeby męża nie budzić, wypiłam sobie czosnek z mlekiem, bo słyszałam że tylko domowe specyfiki można zobazymy czy bol głowy minie :)
Pozdrawiam:)

joasiab jaki masz termin wg usg? ja na 15 stycznia, gratuluje synka:) hmm zastanawia mnie tylko cos widze po suwaczku ze nasze ciaże są równe mi usg wykazało ze mały waży 300 gram i mi gin pow ze to troszeczke za mało a u Ciebie nic nie powiedział? a widze ze waży mniej

:-)witam brzuchatki my już po wizycie ;-) i po usg połówkowym :tak:

wszystko jest w jak najlepszym porządku i ........ będzie DZIEWCZYNKA :-) moje przeczucie okazało się tylko pobożnym życzeniem :-D bo cały czas czułam że będzie chłopak :-D

...oto nasza księżniczka

Zobacz załącznik 277914

reklama
:-)witam brzuchatki my już po wizycie ;-) i po usg połówkowym :tak:

wszystko jest w jak najlepszym porządku i ........ będzie DZIEWCZYNKA :-) moje przeczucie okazało się tylko pobożnym życzeniem :-D bo cały czas czułam że będzie chłopak :-D

...oto nasza księżniczka

Zobacz załącznik 277914

Śliczna gratulacje.
Powiedz ile płaciłaś za te badania , ja za badanie w 13 tygodniu 80zł ale połówkowe chyba droższe jest, boję się że mnie cena przerazi, chociaż u Was pewnie inaczej kasują :sorry2:

Do góry