reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
dobry, kurder nawet nie mam czasu iedy nadrobic tyle stron a co biore sie za czytanie to zaraz cos trzeba zrobic i d.. blada.

mnie tez czeka niedlugo obciazenie glukoza dzisiaj bylam robic normalne badanie i pytalam sie o bad. glukozy wszystko maja wiec bez zmian. teraz tylko trzeba miec kartke z pieczatka lekarza na ktorej jest napisane jakie obciazenie 50 czy 75 i po ilu godz ma byc krew pobrana.

Dziewczyny nie martwcie się na zapas, ja przeszłam to badanie bez problemu, wypilam na raz cały kubek, owszem dobre to nie jest (poprostu woda z dużą ilością cukru) da sie przezyć, i co wazne to nie wolno chodzic po wypiciu nigdzie, trzeba czekać na miejscu, najlepiej siedzieć:) powodzenia i jak będziecie po to wtedy napiszcie jak się czułyście, a teraz poprostu poczekajcie do badania, bo to tylko jeden kubek, więc nawet jak nie smaczne to trzeba to przejść:) dacie radę, pamiętajcie, że nie jesteście same, kazda z Nas to wypić musi.

Ribi - bardzo Ci współczuje, kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia:)

Ostatnia edycja:
Ribi - może spróbuj syrop z cebuli mi zawsze pomagał

martusia29 - glukometr zawsze trochę zawyża wyniki, wiem bo kiedys nie umiała mi pobrać tyle krwi ile trzeba i zrobiła w glukometrze a i tak zrobili z krwi to z glukometru wyszło więcej. Ale faktycznie 175 to dużo bo limit jest 140 ale może przy większej dawce wyjdzie lepszy cukier

joasienka1 - glukoza nie jest zła , poprostu słodka nie ma co sie nastawiać na nie bo nie jest takie najgorsze;) tylko tak jak mówiłyśmy już obowiązkowo cytrynka, być na czczo, zabrać książeczkę i poczekać godzinke :)

Molago - cześc :) co tam słychać w brzuchatkowym świecie?:)

b_iala - gratuluje małego mężczyzny :)

Carri - ja też tak mam że jak czekam na ruchy to echo;) a jak coś robie i sie nie spodziewam to bach heh

claudia4you - a może renie?

Mi po glukozie słabo było to siedziałam i jakoś dałam radę. A w nocy to masakra ja zawsze gadam przez sen ale wiecie mamrocze sobie coś a teraz w ciaży to rodzinka się zastanawia czasem czy ja o 3 czy 4 w nocy przez telefon nie gadam bo podobno tak wyraźnie i logicznie mówie że szok :D do tego doszło mi to że ciągle zapominam co mam zrobić albo powtarzam się w tym co mówie i ciągle mi mówią "ale to już mówiłaś" a ja sie zastanawiam kiedy heheh :D::D

Claudia4you- proponuję wziąść książkę, albo kogoś ze sobą:)

No chyba książkę, bo nie wiem czy mi po tym słabo nie będzie, a tak to nikt nie pójdzie ze mną

Na razie się nie martwię bo jeszcze skierowania nie dostałam od lekarza żeby robić.
Teraz w poniedziałek mam wizytę to pewnie mi powie co i jak

reklama
Do góry