reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witajcie dziewczynki,ja wczoraj pracowałam,sama w aptece,miałam 124 ludzików,masakra,powiem juz w pracy ze w soboty sama nie bede pracowac,bo za ciezko .pogoda super sie dzis zapowiada wiec trzeba na jakis spacerek sie wybrac:)narazie sie wyleguje,życze milego dnia

Witam WAS:)

Chciałam się przywitać w niedzielne południe:) U nas wczoraj pogoda była prześliczna i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze:) Porobiliśmy kilka fotek brzuszka:) Później się odezwę, dziś idziemy na dni otwarte do jednego ze szpitala zobaczyć porodówkę.

Witamy! my właśnie po śniadanku :) popijamy zieloną herbatkę i razem z małą mamy czkawkę :) kura na obiadek się już rozmraża :) po południu jedziemy do teścia na kawkę a później na spacerek o ile nie będzie padało...:/ bo jak na razie pogoda nie jest najlepsza..miłego dnia życzę Wszystkim!

Witam Mamuśki:-)

U nas pogoda póki co jeszcze śliczna:-) Chociaż jakoś tak cięzko w powietrzu, niby słonko świeci i temperatura wysoka ale bardzo duszno. Podobno tutaj od nas, od zachodu ma zacząć się robić brzydko i deszczowo:-( i to już na wieczór:-(

Biorę się za robienie obiadu. Szybko jakieś mięsko i surówkę mój M obierze ziemniaki i gra:-) Nienawidzę ziemniaków obierać:angry: , na szczęście mam pomocnika

Miłej i słonecznej niedzieli:-)

A my już po Kościółku. Teraz odpoczywamy przy herbatce i kawce z małżonem :-)
Na obiadek idziemy dzisiaj do teściów (kolejny dzień leniuchowania:-D )
U nas pogoda taka sobie - jest wietrznie i nie ma słoneczka, ale spacerek można zaliczyć.

reklama
Witam :-) życzę udanej niedzieli :-)

Ribi - nie siedzę tylko na tym watku, wszędzie zaglądam jak mam czas, ale ja mam w ulubionych dodane tematy, w których się udzielam, ale jak dodany został jakiś temat a ja nie wchodzę na stronę z tematami to nie wiem że coś dodane jest...

Rosołek dochodzi zaraz będziemy jeść pierwsze danie:-)

Do góry