reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześc dziewczynki,
U nas od południa leje...jesień. Ja dziś na obiadek zrobiłam kurczaka, ziemniaczki i kapustę zasmażaną. Do tego rosołek. Ale powiem Wam że tak od tygodnia mam parcie na słodkie,ale nie czekolade itp na wyroby wlasne. Wczoraj zjedliśmy kopiec kreta a dziś z braku laku zrobiłam tiramisu:) Masakra....mam wyrzuty sumienia że non stop coś wpierdzielam....we wtorek mam wizytę i zobaczę znowu moje maleństwo:)

reklama
Wlasnie zauwazylam, ze na forum juz Czerwiec 2011 sie pojawil :-) Jak ten czas szybko leci!

Ribi ja tez ciagle mam ochote na slodkie. Wczoraj wlasnie robilam Kopiec Kreta i juz zostal ostatni kawalek... Maz sie zlitowal i powiedzial, ze moge go zjesc :-D

Hej dziewczynki
Filipek przy dobranocce więc mam chwilę na BB.
M. pobył w domu kilka dni i od wczoraj znowu w trasie. Na szczęście tym razem po kraju więc przynajmniej możemy pogadać normalnie przez telefon.

A co do smaka na słodkie to i mnie ostatnio męczy. Niedawno był wspominany kopiec kreta, później muffinki, później sernik, a teraz właśnie piecze się ciasto czekoladowe. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas biegunki ciag dalszy, ale kupek juz mniej dzisiaj tylko 4, ale nadal zielone i wodniste. Kupilam smecte i nawet chetnie wypił po łyzeczce w ciagu dnia, bo dodałam do tej zawiesiny herbatkę. Mnie tez juz zaczyna twardniec brzuch, ale da sie wytrzymać. Pogoda u nas dzisiaj była bardzo słoneczna i ciepła więc spacerek zaliczony, bo od jutra deszcz :( Jutro moze uda się skoczyć do Lidla, bo będą ciuchy dla naszych maleństw.

cześć kobietki:)
ja już po 1 imprezce, (jeszcze 3 przede mna).wytańczyłam sie za wszystkie czasy a i przeziebienie jakoś minęło.goście zlitowali się i wyszli ok.22:-D.wczoraj byłam na pikniku rodzinnym organizowanym przez moją firmę.było naprawdę suuuper:-).moc atrakcji dla dzieci,dla pań kącik piekności,dla panów piwko i mnóstwo przepysznego żarełka:-)do tego pogoda super.imprezka była zamknieta i oczywiście wszystko gratis.
niedziela minęła szybko,teraz siedziałam z synem tłumacząc chemię.

co do słodkości to ciacha zacznę piec w sobotę dla gości ( kpiec kreta,domek,szarlotka ,karpatka i tort),przez ten tydzień bedziemy się odchudzać
miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:)
ale naskrobalyscie przez weekend. Niestety nie dam rady was nadrobic:-(.
Mam do was za to pytanko.....wiem ze temat glukozy byl juz poruszany.....otóż jutro wybieram sie na to badanie, własnie zjadlam kolacje a gdzies wyczytałam ze ostatni posilek powinno sie jest o 18 dnia poprzedzajacego badania. Wy tak robilyscie?? bo jesli tak to musze isc we wtorek:-/ A test mam od razu z 75g glukozy:-/

reklama
Do góry