reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ribi
masz cudne mieszkanie
ile to m2 bo wygląda na wieeeeeeeeeeeeeeelkie :)

Joasia
ja się nie znam, ale chyba jak już "robią coś" to wiedzą co.
Poza tym skoro "pozamaciczna" to chyba macicy czyli zdrowej dzidzi ruszac nie będą- nie wiem. Ale tak sobie na zdrowy rozum tłumaczę:)

idę na śniadanko
dziś znów wstałyśmy o 5.30 to moje wyspane wiecznie dziecko nie daje się wyspać mnie :) hi

Ostatnia edycja:
reklama
oooo to kochana bdb!!! spokojnie, powinno byc dobrze, a nawet bardzo dobrze!!! wykonali pewni laparoskopie (chyba tak to sie nazywa) czyli bezoperacyjnie!! szybko sie zglosila i ma bdb lekarza!

P.S. pytanie z innej beczki- wiecie moze co z karlita?? dlugo jej nie bylo? mama nadzieje ze u niej ok..

Witam sie i ja :)

joasiab ja mysle, ze skoro lekarze chca usuwac ciaze pozamaciczna, przy ciazy zdrowej to na pewno jest to mozliwe i wiedza co robia i takie zabiegi/operacje sie udawaly wczesniej. Musi byc dobrze!

Witam Kochaniutkie:-)

Dzisiaj można było pospać aż do 8 bo Synek do szkoły nie idzie. Mają wolne bo jest Dzień Nauczyciela:-)

A więc dopiero co na nogach i kawkę poranną spijam:-) Dobrze że wymyślać z obiadem nie muszę bo chłopaki zażyczyli sobie na dzisiaj leczo:-) No i dobrze, zrobi sie raz dwa:-)

Joasiab mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z twoja kuzynką. Teraz to już tylko liczyć na mądrość i doświadczenie lekarzy no i opiekę Tego z Góry:-)

Miłego dnia laseczki:-)

cześć Dziewczyny, ja wstałam umylam włosy i zaraz się szykuję do koleżanki....będziemy robiły sesję zdjęciową:) póki co idę się szyować....

joasiab trzymam kciuki za bratową....wszystko będzie dobrze, zobaczysz:)

joasiab trzeba być dobrej myśli. Lekarze wiedzą, że muszą zrobić wszystko by zachować to maleństwo, które się dobrze rozwija i żeby mu jak najmniej zaszkodzić wszelkimi środkami. To jest naprawdę dobra sytuacja w całym tym nieszczęściu.
Zdarzają się przecież takie sytuacje, że ktoś jeszcze nie wie, że jest w ciąży bo to dopiero 5-6 tydzień a przechodzą jakieś operacje i dopiero potem okazuje się, że w tym czasie już rozwijało się maleństwo i operacja wcale mu nie zaszkodziła w najmniejszy sposób.

reklama
Do góry