reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Kochane jak Wy wczesnie wstajecie :-) podziwiam Was :-)
ja dziś po 9 tej się obudziłam zjadłam świazutkie bułeczki które mąż kupil wracajac z pracy i do tego uszykował mi sniadanko nawet herbatkę zrobił, coprawda wystygła od 7ej do 9tej, ale dobre chęci sie liczą:tak:
brat przyzwiózł mi gofrownicę, więc będę dziś robiła goferki:-)
Nie zanudzam, poleżę chwilę z nogami do góry bo jakoś mi słabo, kręci mi się w głowie, a potem uderzam do wanny :p :zawstydzona/y:

miłej soboty :-)

Ostatnia edycja:
muszę poszukać tych najfajnieszych fotek...Dżaga zazwyczaj spi na plecach rozłożona jak ją pan bóg od psów stworzył.....i tak jej fafle lecą w dół i pokazuje w pełni uzębienie:) a jak śpi to się cała rusza....bo pewnie goni....a jeszcze nieraz poszczekiwać jej się udaje:) Psy są pocieszne:)

Ranne ptaszki z Was, ja nie mogłam zasnąć długo, nie wiem czemu.
Mały był spokojny dzisiaj i to bardzo, aż dziwne :sorry:

Kate jak miałam kaszel to syrop z cebuli brałam :tak:

Tysia rozumiem twój ból - nie raz w soboty byłam sama do wieczora, straszne nudy i to akurat w weekend , ale przynajmniej potem będzie radocha z nowego autka ;-)

b_iala miłych zakupów

Ja jeszcze czekam na mojego , jest w pracy - idę śniadanko zrobić - mam jeszcze bułeczki maślane - mniam
W "biedronce" są pyszne polecam :tak:

20100220.jpg

dscf6219[1].jpg

Witam trochę was podczytuje i dużo się uczę i termin miałam na 3 stycznia, a teraz wyszło na 25 grudnia, ale i tak na styczniu dużo się dowiedziałam. Dziękuje wam:-) Chciałam przedstawić mojego kudłacza, myślę że jak chodzi o sierść to przebijam i się śmieję że jak mały będzie miał coś z polaru to będzie malutkim malamutem :-)Suwaczek jest przeterminowany.

muszę poszukać tych najfajnieszych fotek...Dżaga zazwyczaj spi na plecach rozłożona jak ją pan bóg od psów stworzył.....i tak jej fafle lecą w dół i pokazuje w pełni uzębienie:) a jak śpi to się cała rusza....bo pewnie goni....a jeszcze nieraz poszczekiwać jej się udaje:) Psy są pocieszne:)
he no wyszukaj i pokaz koniecznie, uwielbiam te ich pozy!!

Myślę, że i tak spokojnie znajdzie się jakaś wśród nas, która urodzi w grudniu.
Przed terminem :-)

Mnie to nie dotyczy bo mam termin na 24 stycznia dopiero

Ale i tak już zostaniemy styczniówkami

W końcu wstałam po drzemce - od razu lepiej!!!:-)

gdynianka wybacz - faktycznie to teresiątko dawno się nie odzywała:sorry: ciągle mi się coś miesza.....

Kate - jak byłam u ginki i mówiłam o moim przeziębieniu, to mówiła, że jakby mnie kaszel męczył to mogę brać flegaminę w tabletkach..

Chociaż ze mnie "kociara" to te Wasze pieski bardzo mi się podobają - a jak fajnie spią:-D:-D

Lecę sprzątać....

reklama
My tez sie zastanawialismy nad beaglem i labkiem no i okazyja byla nasza safi 9miesiaczne odchowana..

Tysia- nasz tez miala swoj pokoj i łózko nawet, stopniowo ja oduczalismy, teraz w pokoju malego nei ma lozka, spi z nami w sypialni w swojej budce, no ale trzeba bedzie oduczyc spania w sypialni, ale jak to zrobic to nie iwem, bo ja lubie jak spi z nami.. z tymze jak bedzie kolyska to dla niej nie bedzie miejsca;/ no coz jeszcze miesiac i trzeba bedzie oduczac..

Do góry