reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dominika81 okrągłe urodzinki? A kogo, czyżby Twoje?

Mój pierwszy Synuś jest z 22 października i tez będzie miał okrągłe urodzinki, w tym roku już 10-te

Tortów nie robię bo zawsze znajdzie sie któraś babcia chętna:-) Właśnie wczoraj zjedliśmy pysznego- czekoladowo-waniliowego z wiśniami. Pychotka była!
:-)

No to Twój synuś urodził się dokładnie 20 lat po mnie :-) Wypiję i za jego zdrówko, szampana bezalkoholowego ;-)

reklama
wow klaudoss super duza dzidzie masz w brzuszku. Mamy podobny termin bo mi poczatkowo gin tez powiedziała 31 grudzien, ale potem stwierdziła ze jednak 4 styczeń i tego sie trzymam. Moja dzidzia jednak nie wazy tyle co Twoja. Z tego co wiem to fajnie, że twoj jest juz taki sporawy bo dla takiego maluszka kazde gramy to na wage zlota:-) Może rozpakujesz sie juz w grudniu:-) i na siwta dzidzia bedzie z wami...cudownie:-) tylko nas nie opuszczaj na rzecz grudniowek:-)

Super, że wszelkie badania wyszly Ci dobre to najwazniejsze:-)

Tysia25 ostatnio usg miałam we wtorek, nie ten co był tylko ten jeszcze wczesniejszy ( 2 tyg temu) i wtedy synus ważył 970g to teraz może z 1300-1500. A Twoja dzidzia??

Dziewczyny pospałam dziś... do 11tej...
Zmykam szybko gotować makaron bo mam rosoł z wczoraj i pomyslę co na drugie:-)

Klaudoos - gratuluję udanej wizyty, super chłopak, rosnie szybko, każdy kilogram na wagę złota, silny chłopak bedzie :-)

Ribi - udanego pobytu u mamy :-)

Mało czasu więc się zbieram, jeszcze dziś o 16tej mam korepetycje :-)

reklama
Do góry