reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Mnie dzis cala noc wszystko swedzialo i boje sie ze jednak mam ta cholestaze. Do tego po EKG pielegniarka kazala sie w miare szybko skontaktowac z lekarzem:( Wiem ze pewnie nic nowego nie wyszlo ale jakos tak smutno mi sie zrobilo. No ale poszlam na spacer i juz mi lepiej.
Zrobilam pizze i zaraz wychodzi z pieca:)

Pizza mniam mniam :-)

reklama
dziewczyny własnie skończyłam gotować fasolke po bretońsku ale nie uwierzycie, chciałam doprawić ją papryką, a nasypałam cynamonu!!! :( dobrze, że się zorientowałam, to zebrałam z wierzchu i nie uczuć..uff..ala na dodatek tak ostra mi wyszła, że aż się spociłam...dobrze że m lubi....coraz bardziej zakręcona jestem..:/

A ja jadłam coś fuj ale zdrowe
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i zarodnikami - ble.....
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Tysia to nowy przepis na fasolkę wynalazłaś
best2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Ale wole chyba tradycyjną bez cynamonu....

Tysia- moja tez wyszla pikantna!!!!

z tego co czytam wnioskuje ze my juz wszystkie odczuwamy "ciaze" mamy te same dolegliwosci.. mnie krocze juz tak boli ze nie chce wychodzic z psem bo wygladam na jakas jakbym cala noc dawala w lozku- jednym slowem "rozjechana".
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!! mam rozwolnienie wiec zastanawiam sie po czym, ale to nie wirus, ostatni wirus mnie wymeczyl i inaczej sie czulam..

U mnie też już ciężko, chociaż u mnie więcej czasu zostało. Strasznie boli mnie między brzuchem a piersiami, tak jak iwi, jakby mi ktoś odrywał mięśnie od żeber :). Noce są już ciężkie, ciężko mi się przewrócić z boku na bok.Obracam się z boku na bok jak wieloryb. A wirusa przeszłam 2 tygodnie temu, to była masakra.
POzdrawiam

Tysia- moja tez wyszla pikantna!!!!

z tego co czytam wnioskuje ze my juz wszystkie odczuwamy "ciaze" mamy te same dolegliwosci.. mnie krocze juz tak boli ze nie chce wychodzic z psem bo wygladam na jakas jakbym cala noc dawala w lozku- jednym slowem "rozjechana".
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!!.
:-D
no ja tam niby normalnie chodzę
ale przekręcanie się boli i trwa długo i już na śpiąco się nie obrócę
przy każdej zmianie pozycji się budzę i obracam jak żłów :confused:

no i już za żadne skarby na plecy się nie położę
normalnie się duszę, ledwo oddech łapie :dry:
jakby mi 100kg siedziało na przeponie czy brzuchu
---------------------------------
mam wizyte u gina
25 prywatnie
29 na NFZ
może mi potwierdzą że chłopczyk ? hi

Ostatnia edycja:
a my wrócilismy z zakupów, nakupiłam sobie owocków. teraz wcinam winogronka:) mam też ptasie mleczko milki ale dzis nie mam ochoty:p o dziwo hih m polazł do garazu, montować radio, nowe sobie kupił..ehh..300zł wrrrr... gabriella o0 tez mam wizytę 25 :) prywatnie chodzę:)

reklama
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!! mam rozwolnienie wiec zastanawiam sie po czym, ale to nie wirus, ostatni wirus mnie wymeczyl i inaczej sie czulam..
A my już chodzimy jak kaczuszki. Mój mąż ma tak krzywe nogi że zawsze chodzi jakby z kobyły zlazł - a ja za nim: kłap, kłap.... jak para kaczek. Musi to wyglądać komicznie.

Do góry