reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja też mowię Dobranoc i klade sie lulu. Tzn nie do konca:-) ide do lozeczka ogladac film na polsacie z johnym deepem:-) dalej zwanym ciasteczkiem:-)

Ewciu gratuluję tak miłej niespodzianki:-) a tak z innej beczki to ja też miałam być Michasiem, czy to taki standard że z Michałków robią się Madzie:-D:-D:-D

Widzę że nie jestem sama z tymi bólami, staram się nie narzekać ale w nocy jak mnie złapie to ciężko mi się z łóżka do kibelka podnieść a z boku na bok to już nawet nie chce nic mówić.:-(
Ale wydaje mi się że to nie zależy od tego ile przytyłyśmy tylko jak maluszek jest ułożony, bo w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kilo i do końca mnie tak plecy nie bolały jak teraz, a teraz przybrałam dopiero coś ok. 5-6 kg (w środę będę wiedziała dokładnie, bo wybieram się na wizytę:tak:)

Dzień Dobry :)

My zbieramy się do przedszkola. Potem idę na zakupki coś na obiadek kupić. Dzisiaj mam w planie kotlety mielone z ziemniaczkami i kapustką zasmażaną :)

A o 11 koleżanka na ploteczki do mnie przychodzi :)

Witam z rana! ja juz nie spię, ponieważ chwycił mnie taaki głód gdzieś od srodka, że aż mnie trzęsło, i miałam straszną ochotę na kakao :p normalnie o tej porze nigdy nie jadłam, ale to chyba mała miała chęć:)

ewcia- gratuluje!!!!! wyobrazam sobie banana na twarzy u Ciebie;):)
mnie mąz obudzil sms ze w kolejce skm stoi na jednym przystanku juz 15 min, a wczoraj sie spozill prawoe godzine do pracy ;/ ja zaraz ide sniadanko zjesc bo maly daje do wiwatu...

.
No i nasze maleństwo tak pięknie się ułożyło, że od razu było widać siusiaka :)
Tak więc jestem przeszczęśliwa a Misiek bardzo dumny :) Byliśmy u rodziców na kawce żeby tą radosną nowinę im przekazać uroczyście. Dziewczynki też bardzo się cieszą, że będą miały braciszka. Udało się :) Do trzech razy sztuka i udało się :) Uśmiech nie schodzi mi dzisiaj z buziola :)
gratulacje
:-)

Ale wydaje mi się że to nie zależy od tego ile przytyłyśmy tylko jak maluszek jest ułożony, bo w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kilo i do końca mnie tak plecy nie bolały jak teraz, a teraz przybrałam dopiero coś ok. 5-6 kg (w środę będę wiedziała dokładnie, bo wybieram się na wizytę:tak:)
też mi sie wydaje że to nie ma nic do rzeczy
kuzynka w obu ciążach tyła po 30-40 kg
i latała jak na skrzydłach, bez bóli żadnych

mam znajomą która utyła całą ciążę tylko! 4 kg i jak ja ledwo sie ruszała: plecy kości brzuch (miała taki sobie ale jak na tak małe utycie to nawet duży) dawały jej popalić
---------------------------

idę sobie poleżeć

reklama
A my dopiero niedawno weszliśmy do domciu. Miałam dzisiaj wizytę u gina i miało być tylko badanie a Misiek zaczepił lekarza przed poradnią i poprosił o USG co by zobaczyć co tam się kryje w brzuszku, bo poprzednio nie było pewności czy aby na pewno dziewczynka.
No i nasze maleństwo tak pięknie się ułożyło, że od razu było widać siusiaka :)
Tak więc jestem przeszczęśliwa a Misiek bardzo dumny :) Byliśmy u rodziców na kawce żeby tą radosną nowinę im przekazać uroczyście. Dziewczynki też bardzo się cieszą, że będą miały braciszka. Udało się :) Do trzech razy sztuka i udało się :) Uśmiech nie schodzi mi dzisiaj z buziola :)
Gratulacje!!! dajesz mi nadzieje.. ze moze nam za 3 razem sie uda tyle ze Córcia!!!!!!!
aj dziewczyny ja tez lubie moze.. tylko mam do niego 8 godzin jazdy samochodem.. zresztą blizej mi na Litewski Bałtyk niz nasze POlskie wybrzeze... ale obiecałam sobie ze z chłopakami wkoncu pojedziemy....
u nas kicha szaro ponuroo.... a mnie noga kreci to nawet nie krecenie jak by mi ktos gowoździa wbijał ( zawsze na zmiane pogody )

Do góry