Tomuś ksiązkowo co 3 godziny cycus

cz dzien czy noc 3 godziny mija jesc!

ale mogłam znikac po karmieniu na 3 godziny i wiedziałam ze nawet niezapiszcz... no chyba zebym sie spózniła.. nawet udało nam sie w czerwcu byc na weselu.. i jezdziłam do domu co 3 godziny by go nakarmic.. bo niechciał z butelki odciagnietego (taki typ) ale raz w noc sie przebudził wczesniej o jakies 15 minut ( co mu sie nie zdazało ) i moja mama mówiła ze sie rozejrzał zobaczył ze mnie nie ma i poszedł dalej spac... oczywiscie jak tylko weszłam do domu to odrazu był cyc
cudowne dziecko miałaś
moja w nocy czasem przespała te 3-4-5 godzin ale to tylko w nocy i tylko kiedy w dzień pojadła co godzinę
no ale ja biust mały a i ona się nie przemęczała jedzeniem
bo np. koleżanki mała jak się dossała to jadła około 30 minut
i chyba dzięki temu jadła co 5-6 godzin
gabriella - wkleiłam przepisik na prostą golonkę jak obiecałam.
gdzie?
nic nie widziałam, nic nie słyszałam
kurcze moj na kolacje jadł kasze na mleku .. i mimo to wstawał w nocy.. zresztą dalej wstaje.. podejrzewam ze to dlatego ze ja zamiast w nocy spac jak w ciązy byłam .. to jadłam w kuchni

i tomusiowi te noce wyzerki zostały

nie to że chwale
bo jak pochwale to się zepsuje piorun
ale moja Kaj śpi coraz lepiej
2 noce przespała całe
1 budziła się dwa razy bez płaczu, tylko "na spacer"
dziś obudziła sie raz dopiero o 5.00
może za jakiś czas......może w końcu zacznie spać
dziewczyny ja tez słyszałam że można mieszać mleko naturalne ze sztucznym. Niektóre kobotki maja mało swojego mleka i dzidzia sie nie najada to wtedy dokarmiaja takim "sztucznym".
Ja dzis miałam niezła przygodę jak jechałam do koleżanki. Przesiadałam sie z tramwaju do tramwaju i do tego drugiego musiałam podbiec. Wsiadłam usiadłam sobie i nagle zrobilo mi sie tak gotąco ze mialam cale plecy mokre, pot na czole swetr przykleil mi sie na calym ciele. Masakra poprostu zdjejał kurtke bo bym chyba zemdlala troche ludzie sie wdziwnie patrzyli ale nie mialam sily nawet w niej siedziec. Takie uderzenie goraca miałam jak jeszcze nigdy. Wspołczuje tym kobitkom które przechodza menopauze jak one maja tak kilka razy dziennie. Mi od razu zrobilo sie slabo i nie mialam sily potem tej kurtki zalozyc. Jak wysiadlam z tramwaju to szybko do sklepu i jakiegos batonika zjadłam i troche mi sie polepszylo ale caly dzien juz jestem taka "rozbita".
Czy któras z was doświdczyla czegos takiego??
ja czasem
ale w ciąży to jeszcze nie
ani w pierwszej ani w drugiej
ale ogólnie wiem o czym mówisz
mi do tego jeszcze trzęsą się ręce - boli głowa jak piorun!
wszyscy mówią, że to cukrzyca (bo objawy podobne) ale ....wyniki mam extra!!!
więc nie wiem co to