reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Moniaivoy - mam tak samo, zmęczenie mnie jakieś dopadło, masakra jakaś... też mi się obiadku nie chce gotować :p
Martusia29 - zdrówka dla synka!!! Kurcze niby ładna pogoda, a jak widać o przeziębienie nie trudno ;-( oby gorączka ustapiła!
Agata - witamy nową mamę :-)

reklama
witajcie,
tak się cieszę że krótki ten tydzień będzie, ja odliczam dni do L4.
też bym już chciała się wyspać i oglądać ddtvn nie tylko w weekendy :-)
u nas też pięknie, ja po pracy muszę do Gdyni pojechać sprawy pozałatwiać, dobrze że mam obiady na cały tydzień.
miłego dnia Wam życzę.

6 grudnia już chcę siedzieć w domku :-)
ale 12 listopada chcę wziąć urlop więc w sumie liczę że szybko listopad zleci.
niestety taka sytuacja że muszę pracować :-(

gabrielle-- a ja sie kąpie w wannie:) nawet pytałam gin.. to mówiła zeby nie przesadzac i dłzuej niz 15 minut nie siedziec.. no woda nie moze byc wrzatek :) ale dla relasku wskazanaa:)

Witam kochane!!
B-iala,Gabriella-czyli co,waszym zdaniem lepiej nie brac malego na to usg??lepiej aby ginek tam wszystko sprawdzil dokładnie.... i spokojnie,a moze syn się znudzi szybko i będzie chciał juz iść.
ja w sumie to jestem za pokazaniem..dzidziusia... zwłaszcza jak nie idziesz sama tylko z M... który moze póznij wyjsc z gabinetu jak juz sie dzidziusia pokaze na Usg.. dla mnie gin zawsze jeszcze szyjke sprawdza.. wiec M.. i tak jest wypraszany... a w sumie teraz widze zainteresowanie Tomka brzusiem.. wiec moze wizyta mu troche nakresliła:)

ja to weekend miałam wyjazdowy :) rozłozylismy sobie wizyty na cmentarzach tak by sie nie zmeczcy... a wczoraj to dzien wielkiej wyzerki:) babcia narobiła takich rarytasków : bigos, mielone, zraziki, kurczaczek.. ze buzia mi sie nie zamykała... pozniej jeszcze ciotkę odwiedzielimy a ona skolei pyszne ciasta zaserwowała... eh.. na wage to nawet nie staje:) .. a moja nianka dzis wzieła wolne.. to wyskoczylismy z Tomaszkiem na basen.. teraz robie pomidorowa ( M sobie zamówił ) i schabowe na obiadek :)

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny jestem padnieta....porządki domowe mnie wykończyły teraz musze isc siebie ogarnac i najzwyczajniej nie mam sily...pije sobie mleczko i nie mam sily szklanki utrzymać....ja mam nadzieje, że po ciazy to sie skonczy i energia mi wroci i nie bede sie tak szybko męczyć...wroci prawda??;-)

Ja też uważam, że W DDTvn, ten facet mówi tylko o nowościach i gadżetach. Zreszta uważam, że większość tych tematów poruszanych jest tylko po łebkach...konkretów mało. Nie wiem czy dzis widziałyście rano info czy kobiety otyłe urodzą duże dziecko. I w sumie nic konkretnego nie powiedzieli. A przynajmniej niejednoznacznie, bo to nie zależy tylko od masy ciała matki, ale od predyspozycji i dolegliwości np. cukrzycy ciążowej. Najbardziej podobała mi się odpowiedź Pieńkowskiej, że ona jest szczupła i wiele nie przytyła, a urodziła syna ponad 4 kg:)) Heheh i całe ich teorie, moim zdaniem poszły w łeb:)

A ja jestem dzis jakaś padnięta, muszę się położyć, nawet nie mam sił na gotowanie, jakieś osłabienie mnie wzięło...

na vod.onet jest fajny filmik "małe olbrzymy" o dużych dzieciach

reklama
oj dziewczyny jestem padnięta....porządki domowe mnie wykończyły teraz muszę iść siebie ogarnąć i najzwyczajniej nie mam siły...pije sobie mleczko i nie mam siły szklanki utrzymać....ja mam nadzieje, że po ciąży to się skończy i energia mi wróci i nie będę się tak szybko męczyć...wróci prawda??;-)

wróci :-)
ja też już coraz gorzej, odkurzyłam, umyłam podłogi a potem 15 minut leżałam - tak mnie to zmęczyło
wcześniej to bym jeszcze miała energii mnóstwo

Do góry