reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no właśnie ja kiedys prosto po pracy na dwie godziny silowni albo aerobiku potem w domu obiadek, sprzatanie i jeszcze miałam mnóstwo energii im więcej robiłam to tym bardziej sie rozkręcałam a teraz masakra...nie mam sily wstac i prania rozwiesic na suszarce....nie fajne uczucie:-/

reklama
a ja już po korepetycjach...
jutro chyba podjadę zrobić wyniki krwi i moczu bo może wybiorę się do ginka w tym tygodniu aby podglądnąć maluszka:-)

no właśnie ja kiedys prosto po pracy na dwie godziny silowni albo aerobiku potem w domu obiadek, sprzatanie i jeszcze miałam mnóstwo energii im więcej robiłam to tym bardziej sie rozkręcałam a teraz masakra...nie mam sily wstac i prania rozwiesic na suszarce....nie fajne uczucie:-/

przejdzie w końcu jesteś w zaawansowanej ciąży
potem będzie jak dawniej ;-)

O matko, ja też nie mam siły zupełnie, teraz odkurzanie, to dla mnie maraton...Nawet nie wiedziałam, że tak można zmęczyć się odkurzaniem...

Claudia- mam nadzieje, że będzie jak dawniej, ale po porodzie pewnie nie prędko....

Kurczę martwię się trochę, bo od kilku dni męczy mnie suchy kaszel
icon_sad.gif
A mojej kuzynce od takiego kaszlu zaczęło się odlejac łożysko przez co wczesniej urodziła
icon_sad.gif
Co na to poradzić???

Najlepiej, jakbyś poszła do internisty. On na pewno przepisze Ci jakieś odpowiednie leki. Myślę, że w przypadku choroby w czasie ciąży nie ma co czekać i radzić się na forum. No, ale to takie moje osobiste zdanie.

Kurczę martwię się trochę, bo od kilku dni męczy mnie suchy kaszel
icon_sad.gif
A mojej kuzynce od takiego kaszlu zaczęło się odlejac łożysko przez co wczesniej urodziła
icon_sad.gif
Co na to poradzić???

Ja ostatnio miałam kaszel i lekarz mówił, że mogę pić syrop Drosotux, a na ból gardła Tantum verde psikać. Nie wiem czy to pomogło, ale przeszło, bo ratowałam się czym mogłam.

joasiab - ja zawsze dzwonię do mojego ginka i pytam się co mogę brać... ja na kaszel suchy piłam syrop prawoślazowy i Drosetux i ssałam Homeovox.

reklama
Do góry