reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

laseczki na " cięzarówce.. " napisałam o uśmierzaniu bólu w trakcie porodu :) ... no i zaczynam pisac tydzień 33

Ostatnia edycja:
reklama
Lubię oglądać rozmowy w toku, bo lubię Ewę, ale ostatnio są takie temty, że głowa mała!!! Jak słucham te dziewczyny, jak łykaja te dopalcze i opowiadaja o tym z takim usmieszkiem na twarzy to... brak słów!

Nawet nie ma co w tv obejrzeć :-(

z tymi tematami w Rozmowach w toku to prawda co piszecie.....ostatnio sa tacy goście, ze az w glowie sie nie mieści że mozna mieć takie dziwne podejscie i sposob opowiadania o rożnych sparwach.

Mi na kaszel albo bolące gardlo pomagaja LODY:-) zimne zabija bakterie i chyba w moim przypadku sie to sprawdza:-)

Ja wrocilam ze spacerku, zjadlam obiad i tez chwile przed telewizorem odpoczywam. Ogladalam rozmowy z toku i az sie wierzyc nie chce co te mlode dziewczyny wyprawiaja..

Też to oglądałam - koszmar.

Co do przeziębienia to polecam syrop prenatal czy jakoś tak - specjalnie dla kobiet w ciąży. Mi pomógł a już ledwo mówiłam =]

Byłam dzisiaj w PEPCO - nie wiedziałam że takie tanie ciuszki mają, kaftaniki już od 4 zł się zaczynają =] 100%bawełny. kupiłam już chyba ostatnie sztuki, zostały mi jeszcze tylko skarpeteczki do kupienia i biorę się za inne akcesoria, kosmetyki itp.

Ja to sie boje jak pomysle o naszych maluszkach jak bede mialy po nascie lat.....wiem, że duzo zależy od tego jak je wychowamy ale nastolatki lubia sie buntować i moze byc wtedy ciezko...

eh.. a ja zaraz lece do sklepu zrobic drobne zakupy... czekam na mame.. by Tomka popilnowała.. męzulek po tak dłuugim weekendzie ma duzo pracy... wiec pewnie wróci koło 18-19 :/ zbity jak piesek.. no ale forsa sie przyda...
ja sobie dzis postanowiłam ze bede przynajmniej 1 w tygodniu z Tomaszkiem chodzic na basen,... dzis sie tak bawił pieknie troche pływał ... dodam ze chodziłam z nim cały tamten sezon systematycznie.. a wtym sezonie dopiero 1 raz bylismy... juz dzis pewnie nie wejde na BB:) nie bedzie kiedy,,... mnie tez drzyzga juz zaczyna wkurzac... ten temat ... i Ci goscie... eh... ale jak nie ma co ogladac to cos musisz... przecierz nie bede siedziec i cały dzien ogladac brazylijskich seriali... miłego popołudnia

a mój bebuś zaczą coraz czesciej twardniec ( łykam wit,b ) a ostatnio to Kubus tak mnie " na dole " od wewnatrz skrobał ... uczucie niezaprzyjemne... a czasami jak sie zacznie rozpychac wieczorem i szalec buszowac.. to brzuch jak galareta sie trzęsie :)

eh.. a ja zaraz lece do sklepu zrobic drobne zakupy... czekam na mame.. by Tomka popilnowała.. męzulek po tak dłuugim weekendzie ma duzo pracy... wiec pewnie wróci koło 18-19 :/ zbity jak piesek.. no ale forsa sie przyda...
ja sobie dzis postanowiłam ze bede przynajmniej 1 w tygodniu z Tomaszkiem chodzic na basen,... dzis sie tak bawił pieknie troche pływał ... dodam ze chodziłam z nim cały tamten sezon systematycznie.. a wtym sezonie dopiero 1 raz bylismy... juz dzis pewnie nie wejde na BB:) nie bedzie kiedy,,... mnie tez drzyzga juz zaczyna wkurzac... ten temat ... i Ci goscie... eh... ale jak nie ma co ogladac to cos musisz... przecierz nie bede siedziec i cały dzien ogladac brazylijskich seriali... miłego popołudnia

a mój bebuś zaczą coraz czesciej twardniec ( łykam wit,b ) a ostatnio to Kubus tak mnie " na dole " od wewnatrz skrobał ... uczucie niezaprzyjemne... a czasami jak sie zacznie rozpychac wieczorem i szalec buszowac.. to brzuch jak galareta sie trzęsie :)

"jak galareta" - dobre:-D ale mój też tak się trzęsie... albo faluje jak mały sie kręci:-)

reklama
A ja własnie wróciłam od gina. Zadzwonił, że mam natychmiast przyjechać. Niestety mam antybiotyk. Powiedział mi, że kaszel jest na tym etapie ciąży bardzo niebezpieczny własnie na skurcze, skracająca się szyjkę i odklejenie łożyska. Mam przyjść w sobotę do niego. Mam nadzieję, że pomoże...

Do góry