Tysia25
Fanka BB :)
hej ribi ja też mam z tym problemy
jedyne co mogę sama zrobić, to ogolić paszki i nogi, te drugie wymagają już większego wysiłku
ostatnio jak próbowałam z bikini po omacku to sobie obciełam paznokcia do krwi..brrr..jeszcze mi się nie zagoił, ale kupiłam sobie taki specjalny krem, zobaczymy, może się uda
bo jak na razie wolę nie korzystać z pomocy m
boję się, że mnie pozacina
ale chęć wyraził
słyszała, że w niektórych szpitalach obowiązkowo trzeba mieć przygotowane krocze, szczególnie przed cesarką na termin..:/
a tak na marginesie, my dopiero wróciliśmy wczoraj z wojaży, i jeszcze dochodzę do siebie po długiej jezdzie w aucie...
ale przynajmniej odwiedzilismy rodzinkę, bo po porodzie nie wiem kiedy bedzie okazja...?
dziś na obiadek rozbiłam żebarka w miodzie pieczone, warzywka z patelni i surówa
cały dzień poleguje sobie jak pan doktor przykazał i nie miałam dziś jeszcze żadnego skurczu
jupii!! widocznie luteina działa
ok 19 jedziemy na zakupy bo ani okruszka chleba nie ma w domu i lodówa powoli pingwinieje
a tak na marginesie, my dopiero wróciliśmy wczoraj z wojaży, i jeszcze dochodzę do siebie po długiej jezdzie w aucie...
ale przynajmniej odwiedzilismy rodzinkę, bo po porodzie nie wiem kiedy bedzie okazja...?
dziś na obiadek rozbiłam żebarka w miodzie pieczone, warzywka z patelni i surówa
ok 19 jedziemy na zakupy bo ani okruszka chleba nie ma w domu i lodówa powoli pingwinieje