reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja się kładę niedługo , miałam męczący psychicznie i fizycznie dzień i od 6:00 na nogach
a na dodatek jest mi niedobrze, jak na wymioty

reklama
A ja znów na chwilkę...

Fryzjer zaliczony i nawet wybrałam się z koleżanka do kina na film "Aż po grób" nawet ciekawy. Ale padam z nóg i zaraz kładę się do łożka...

Ribi- ja z goleniem też mam problem, mąż się zdeklarował, ale nie miałam siły czekać, aż to zrobi, bo robił, to bardzo delikatnie (wiadomo z jakich względów) wiec wziełam się sama, bo mam większą wprawę, ale jest to dla mnie nie lada sztuka...Generalnie, zmęczyłam sie strasznie.

Martuś - Gratuluję córeczki:) Super, będzie parka:)

Cari- dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku. Wypoczywaj jak najwięcej, a będzie wszystko dobrze:)

Jutro mam o 8,00 rano wizytę:) I nie mogę się doczekać, ciekawe ile Ala już waży:) I co tam u niej, bo dziś dawała czadu w kinie:)

Dobrej nocki tym, które jeszcze nie śpią:)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana:)
DZiękuję dziewczynki:-D Próbowaliśmy aby była dziewczynka i proszę udało się..he he...Jeszcze jestem zaskoczona,byłam nastawiona na chłopca a o dziewczynce,marzyliśmy,nie przypuszczalam ze się uda.Małz myślał ze zartuję...ale po chwili juz ok:-D wczoraj była debata nad imieniem dla malutkiej...i nic nie wymyśliliśmy....znaczy przekonuję aby byla Maja...
Ciekawa jestem miny teściowej....pierwsza niunia w rodzinie.

Blondi-Juz wczoraj nie oparlam się pokusie i obkupiłam malą do szpitala(kaftaniki,czapki,lapki skarpetki)zostały tylko pampersy,gorzej ze mną bo tylko wkladki laktacyjne,podkłady i majtki kupilam,lista została w domu....Dziękuję za wpisanie na odp.listę:)
Kashyaa-Dasz radę kochana,Z synem mialam przeboje jeszcze jak był fasolką od 4,5tyg w 8,16,29tyg miałam plamienia szyjka bardzo krotka była.i dotrwałam....odpoczywaj duzo,poleguj sobie,i nie dźwigaj.Zobaczysz..dotrwasz do 1.01:)Razem wypijemy na forum szampana(picolo) z okazji Nowego Roku
Gabriella-Pokoik cudo,zdolniacha z męza,
Jeszcze wrocę do golenia miejsc intymnych,krem sie spisuje swietnie w moim przypadku,i tak jak pisala Gabriella,bez wygibasów na dłuzej.
Aniwar-Waga aktualna jak najbardziej z godziny 18-stej:)

Mąż wyrazil chęć pomocy wcześniej przy synu,ale jakoś nie odważylabym się teraz tam ogolić maszynką,balabym ze się pozacinam.Osobiście wolałabym malża jak polożną.

Ostatnia edycja:
Witam bardzo porannie:-)

Juz od 5 rano nie śpię tylko się rzucam z boku na bok, masakra jakaś:-(

Dziewczyny, ktoras z Was, na jakims wątku pisała o materacyku gryko- kokosowym do łóżeczka.
A mianowicie ze dzidzi do roku moze spac na tej stronie kokosowej a dopiero po 1-szym roku na gryczanej. :baffled:

Czy może to wyjaśnic kobietka , ktora to pisała, dlaczego tak????

Miłego dnia :-)

hej dziewuszki, ja sie witam, zaraz czytam, zaleglosci.. dzis na 18 usg. jestem znowu niewyspana- ruchy malego czasem mnie bola! a dzis przewracajac sie na bok doznalam takiego bolu- jakby mi sie cos "odkleilo?" :(

martusia- no gratulacje!!! ale pannica Ci rosnie!!!!!

I ja się witam:-D:-D

Też mam dziś wizytę, muszę szybciej wyjechać, bo po drodze muszę zatankować, a już w przychodni odebrać wyniki i potem prosto na kontrolę:-D

A po południu idę do kumpeli na urodzinową kawę...

Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Ja już po pobieraniu krwi....ale mam mega siniaka :(
Dobrze ze się opamiętalam bylam strasznie głodna jak wstałam,pierwsza mysl to byla kanapka....
Ale zajełam się synem,ładnie nasikał do sloiczka(w pon odbiorę wyniki ciekawe czy coś wyjdzie)....i zapomniałam o tej kanapce,natomiast wypiłam caly kubas herbaty-mam nadzieję ze mojej morfologii to nie zaszkodzi.
Teraz śniadanko zjadlam i siedzę sobie z pysznym pączuchem:) i lekką kawusią(bo pogoda u mnie do d...całą noc lalo,i jest szaro bburo i ponuro)
Zamówilam wczoraj na all telefon teściowej -komórkę dla seniora,wysłali go juz od razu wczoraj kurierem-dziewczynki jest jakas szansa aby dziś dotarł do mnie??Orientuje się któraś jak siodemka dostarcza??

dzień dobry dziewczynki!
my właśnie wcinamy jajeczniczkę :-)

nocka średnio przespana - tak mi drętwiały ręce, że małżon mówił mi, że przez sen płakałam - masakra:/ a on mi masował ręce.
a jak się nad ranem obudziłam na sikacza, to normalnie miałam wrażenie, że to nie są moje dłonie... czułam jakby były spuchnięte do granic możliwości i mnie strasznie bolały.

Malta - ja pisałam na "ciekawostkach..." o tym, że bobasek powinien do roku spać na stronie kokosowej, ponieważ jest twardsza i bardziej zbita a dzidzia przez pierwszy rok życia, kiedy kształtuje się jej kręgosłup, powinna lulkać na twardym. Tak przynajmniej mówiła nam połozna na SR.

reklama
Do góry