reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ale mi się zasnęło po obiadku :-) teraz się przebudziłam, obym w nocy mogła spać :-)
piszecie o tych słodkościach, a ja nie mam nic w domu, ale gofry sobie zrobie :-)

Klaudoos - na tej stronce co wrzuciłaś trzeba wejść na jakiś konkretny link? Bo ja tam weszłam i jest informacja że zapasy wyczerpane, ale od dziś nowa promocja ... nie rozumiem bo ja nigdy nie korzystałam z takich promocji! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja weszłam tam i nawet się zaczęłam rejestrować, ale, żeby dokończyć rejestrację trzeba zgodzić się na przetwarzanie danych osobowych i podać numer telefonu, co mnie odstraszyło...

Nie wiecie co dzieje się z Karolcią? Chciałabym w końcu do tej grupy zamkniętej się dostać, żebym mogła Wam się poużalać:-) Poza tym bliżej rozwiązania trzeba będzie się numerami powymieniać, a tak na ogólnym, to wolałabym tego uniknąć.

z loveli wysylają proszek czapeczke i niedrapki moja koleżanka dostała jakiś czas temu a teraz widać kolejna edycja.

Ja ostatnio dostałam od ginka zaświadczenie że jestem w ciąży i w piątek jedziemy do urzędu żeby mój mógł uznać dzieciątko i ja bym nie musiała jeździć po porodzie nic załatwiać trochę komplikacji jak się nie ma męża hehe:)

Blondi-zaciekawilaś Mnie z Tymi prażonkami...nie mam pojęcia co to za danie...mogla byś uchylić rąbka tajemnicy:-)
Ariska i Moniaivoy- Myślałam ze tylko Ja tak mam:) Dziś jak dosiadlam się do serniczka to obiadek juz nie chcial się zmieścić:-) A michaś jak chce lizaka przed biadem,to nawet nie ma mowy aby dostal:-D
Chyba zadzwonię jutro z rana bo ile mozna na kolanach szczotką się bawić...chciałabym normalnie jak cywilizowany czlowiek w pozycji wyprostowanej poodkurzac:) Anawet Michaś by mi pomógl bo on lubi odkurzać:)Ja i tak muszę później poprawiać ,ale jak chce pomagac to niech pomaga:)ostatnio razem ubijaliśmy pianę do sernika:)

Ale mi się zasnęło po obiadku :-) teraz się przebudziłam, obym w nocy mogła spać :-)
piszecie o tych słodkościach, a ja nie mam nic w domu, ale gofry sobie zrobie :-)

Klaudoos - na tej stronce co wrzuciłaś trzeba wejść na jakiś konkretny link? Bo ja tam weszłam i jest informacja że zapasy wyczerpane, ale od dziś nowa promocja ... nie rozumiem bo ja nigdy nie korzystałam z takich promocji! :-)
kurcze rzeczywiscie jest takie info, ja rano sie zarejestrowalam i wszystko poszlo ok

Ja weszłam tam i nawet się zaczęłam rejestrować, ale, żeby dokończyć rejestrację trzeba zgodzić się na przetwarzanie danych osobowych i podać numer telefonu, co mnie odstraszyło...

Nie wiecie co dzieje się z Karolcią? Chciałabym w końcu do tej grupy zamkniętej się dostać, żebym mogła Wam się poużalać:-) Poza tym bliżej rozwiązania trzeba będzie się numerami powymieniać, a tak na ogólnym, to wolałabym tego uniknąć.
ja podalam numer tel nieaktywny, zeby nie dzwonili, a z danymi sie nie filmuje najwyzej wysla ulotki.

Ja juz zrobilam wszystko co mialam zrobic i ide zaraz odpoczywac :) obiado- kolacja zjedzona, naczynia pozmywane i teraz tylko relaks ;)
Kashyaa ja tez czekalam na zaproszenie do grupy zamknietej i nawet pomyslalam ze to juz bez szans ;) Ale w sumie tak jak piszesz- co do wymiany telefonow itp- moze niedlugo sie przydac byc w tej grupie.
Blondi zdradz co to sa prazonki:)

no już po obiadku jesteśmy

mój przybity, bo wypił na głodnego 2 piwa ...

ja posiedzę na kompie, może znajdzie się coś ciekawego do roboty :-)

reklama
a my wróciliśmy z zakupów c.d dla małej, jeszcze tylko kilka rzeczy mi brakuje:) i właśnie zauważyłam, że coś plamię na brunatno...:/ na razie tak jednorazowo, będę obserwować, jak myślicie co to może być.....?bo się boję..

Do góry