reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Blondi - no więc właśnie, podałam, bo można sobie przypomnieć parę rzeczy ze SR, a dla tych dziewczyn, co nie były tez mi się wydaje, ze może sie przydać. Fakt, nie ze wszystkim się zgadzam o czym ta położna mówi, ale jakies info można z tego wyciągnąć. Tam są też inne wątki:)

Dobranoc kobitki:)

reklama
czyżbym ja sie pierwsza z rana witała :-D
my już po śniadanku a teraz leżakujemy jeszcze...ale zaraz trzeba wstawać i doprowadzić się do porządku. Dzisiaj mam korepetycje i trzeba się przygotować:-)

dominika - super, że wszystko OK :-)
ariska - współczuję tej kostki - rób okłady a szybko przejdzie...

Ja też się z Wami witam:)
Ariska-Biedactwo!Oby Ci szybko przeszło.Teraz musimy na siebie uważać bo duze wystające brzuszki zaburzają naszą równowagę.I łatwo o takie wypadki.
Tysia-To ja poproszę przepis na tego kuraka w pomarańczach na pikantnie:)Uwielbiam drób i m tez

I ja sie witam :-)
zjadlam juz sniadanie , teraz zastanawiam sie co robic dalej, oczywiscie poza zabawianiem synka ;)

moniaivoy dzieki za link, obejrze sobie i przypomne pare rzeczy, albo i dowiem czegos nowego ;)

hej dziewczynki
witam porannie

strrrrrasznie chce mi się spać ale niewyspana jestem na własne życzenie, do 2 w nocy oglądałam ukochanego "upiora w operze".:sorry2::sorry2::sorry2:

Filipuś już w przedszkolu ale po 11 muszę go odebrać bo dziś kolejna wizyta u homeopaty. W sumie mogłam go już dziś nie wysyłać ale panie bardzo prosiły bo szykują lekcję otwartą i twierdzą, że moje dziecko jest im niezbędne do prób. :sorry2::sorry2:

ariska jak się dzisiaj czujesz?

Czesc dziewczynki:-)

ja tez juz na nogach...już bo myślałam, że pospie dlużej bo wczoraj poszłam spać o 2 w nocy a obudziłam sie wyspana przed 9 co dość dziwne:-)

ariska jak tam nóżka?? mam nadzieje że lepiej??

Hej dziewczynki, ja na szybko, bo umówiłam się z dwoma osobami na dzisiaj
z jedną koleżanką na 11:30 a zaraz po niej idę do znajomej na 15:30

normalnie szał ....

i jeszcze się okazało ,że ciepłej wody nie ma, a ja muszę umyć włosy!!

Nie wiem ale chyba w lodowatej nie dam rady, szlag by to trafił!!!
Idę śniadanko robić

Dzień dobry :-) dziś spokojnie przespałam noc :-)
Zjadłam już sniadanko, teraz Dzień Dobry tvn oglądam i leniu****e w łóżeczku;-P

moniaivoy - Ty doświadczona mama pewnie wiesz jak to w praktyce wygląda i co jest niepraktyczne, dla mnie wszystko wydaje się ok :-) zobaczymy :-)

hej dziewczyny ...
u nas dzis całkiem niezle.. od rana boli mnie ząb i głowa( paracetamol juz łyknełam ) dentysta juz zaklepany..
ja to wam powiem ze wczoraj tak kucharzyłam ze zapomniałam posolic ziemniaki ( blee) dobrze ze kotlety doprawiłam i były pyszne:) .... dzis dla Tomcia zupa dyniowa.. a dla nas dzis nie ma zupki... czekam az ciotka przyjedzie bo mam ją podrzucic do swojej fryzjerki.. bo chce sie sciac... no to moze i ja cos tam podetne jak sie da:) ... pogoda całkiem niezła.. Tomcio pewnie wyjdzie na spacerek.. dzis sniadanka nie miał ochoty jesc.. :/ cos tam tylko podłubał... ( ale nie słuszałam o przypadku ze sie dziecko samo zagłodziło.. wiec sie nie przejmuje... tylko czekam a bedzie wołał mama am am .. )
zycz miłego przepodłudnia i poopłudnia bo pewnie zajrze dopiero po południu...

reklama
Dzień Dobry :)

u nas nocka spokojna, nawet się wyspałam :) Muszę zaraz Wikę do dziadków odtransportować i jadę na zakupy, muszę jej jakiś komplet na zimę kupić (czapka, szalik, rękawiczki) jakies koszulki i dla siebie trochę kosmetyków.

Uciekam kochane

Do góry